Détári, Janicsák és még 104 név a naptárban….. – Nyilvános Gattyán pártjának listája

Eddig mindössze három képviselőjelöltje volt ismert a Gattyán György-féle Megoldás Mozgalomnak, Détári Lajos egykori labdarúgó, a Való Világból ismert Tommyboy, azaz Könyves Tamás, valamint Janicsák István, aki a nyolcvanas években népszerű Z’Zi Labor együttes frontembere volt. A párt hétfőn honlapján közzétette mind a 106 indulója nevét és legtöbbük fotóját is.

Schmuck Andor ezúttal Gattyán Györggyel bútorozott össze

Schmuck Andor megérezve az idő szavát -vagyis a választásközeli időt- 2022-ben is szétnézhetett, hogy ki mellé csapódjon az általa életre hívott Tisztelet Társaság nevében, mely csoportosulás  130.000 tagot számlál és négyévente az újságok címlapjára segíti alapítóját. Idén Gattyán György pártjánál talált fogadóképes keresletre.

Gattyán György bugyellárisa

Ha én ellenzék volnék, nagy érdeklődéssel fogadnám Gattyán György nyílt levelét és csatlakozási szándékát. Egészen biztosan tárgyalnék vele arról, hogy mivel is tudná ő és frissen bejegyzett pártja a közös erőfeszítéseket segíteni a kormányváltás érdekében. Az ellenzéki vezetőkhöz intézett nyílt levelében van ugyan valamelyes követelőző felhang, de annak tudatában, vagy inkább reményében, amit a politikai porondon megjelent új jelölt a közösbe adni képes, ennek jelentősége eltörpül.

drMáriás: Mészáros Lőrinc és Csányi Sándor békés kézfogását Gattyán György kukkolja

Új festménnyel jelentkezett Máriás Béla, vagy művésznevén drMáriás. A magyar politikai élet szereplői gyakran ihletik meg a festőt. Megfestette már a Kánoncsinálókat, melyen mindenki rajta van, aki “számít”, de Soros György sem maradt ki a sorból, aki a Világ Gonosz Uraként megakadályozza a magyar labdarúgás, egészségügy, kortárs művészet és jóformán minden feltámadását.

Gattyán György rárúgta az ajtót Orbánra és Márki-Zayra -új fiú a ringben

Mozgalmából pártot alapítana és indulna a 2022-es országgyűlési választásokon Gattyán György. Az egyik leggazdagabb magyar szerint jók az esélyeik, hiszen az emberek változást akarnak, a múltat pedig végre maguk mögött tudnák.