20-50 literjével rohangálunk a határból a kutakra nem ritkán 20-30 kilométert megtéve, hogy azután 2 óra alatt elégessük a munkában – egy “megvédett gazda” szerint

Az otthoni költés tervezésekor egyre többen gondolják-mondják, hogy több a kiadás, mint a bevétel. Teszik ezt úgy, hogy még nem fizettek a “rezsinövelt” gáz- és villanyszámlából egyet sem. Annak, hogy miért emelkedik a napi betevő ára napról napra egy szelete az, amit alább olvashat a gazdák kilátásairól.

Rab László: a visszaugató macska, avagy: bele kell tartozni a nemzeti burzsoáziába

Törvénytelen volt Völner kartárs megfigyelése, mondta a csontkorrupt igazságügyi (!) álomtitkár ügyvédje, és tényleg, micsoda disznó dolog, hogy hetvenvalahányszor milliós zacskókat vesz át, és közben van pofájuk megfigyelni. Rab László szŰrreál összefoglalója a 3-as hétről.

Kutyagazdik, figyelem! A cukor káros, a xilit, vagyis a nyírfacukor pedig egyenesen halálos lehet a kedvenceknek!

Egyszer van egy évben karácsony, pont ebből maradnának ki a kedvenc négylábúak – gondolják sokan és nem elégszenek meg az ajándék játékkal, meg a direkt jutalomfalatként kapható nasival, az ünnepi asztalról is jócskán kerül a házikedvenc táljába, vagy csak úgy, a szájába. Ha mi is szeretjük, akkor biztos a kutya is – elven felbuzdulva nincs ez másként a sütik, csokik esetében sem.

Orbán legidősebb “közjószága” és férje, Tiborcz gazda főállásban őstermelők?

Távol álljon tőlem, hogy dehonesztáló jelzővel illessem Orbán miniszterelnök legidősebb lányát, a “közjószág” jelző biztosan nem lehet az a gyerek meghatározására feléjük, hiszen maga az édesapa aggatta pénteki megszólalásában -az ővéivel együtt- minden magyar gyermek nyakába. És Ő nem tesz rosszat, helytelent, ugyebár?