gődény - Városi Kurír

Sorting by

×

Majka:”haver, életed legnagyobb promóciója lenne az, ha én a szakállad közé ütnék…” – Folytatásos üzengetős

Ahogy arról beszámoltunk, Majkánál a Normális Élet Pártjának pénteki közleménye verte ki a biztosítékot, amelyben az orosz–ukrán háború kapcsán fejtették ki az álláspontjukat – erre reagált szókimondó bejegyzésben a Facebook-oldalán.

Tovább

Majka elementáris kiakadása: a mostani megnyilvánulásoddal megkaptad a Sz@r Ember kategória első helyét! – Hogy ki hozta ki a sodrából a rappert? Választék van, tessenek találgatni!

Remélem, hogy minél hamarabb rádrohad a kéz , meg a lábbilincs. Te az èkes példája vagy a magyar ember negatív prekoncepciójának! Rólad szólnak a rossz magyar viccek. Ha majd egyszer a gyerekemnek modelleznem kell , hogy milyen ember NE legyen, a te fènyképed, és pályafutásod fogom megmutatni neki. – kezdte közösségi oldala felháborodott bejegyzését Majoros Péter, Majka. A címzett : Gődény György.

Tovább

Czeglédy Csaba a szombathelyi kamu-gyanús pártok nyomában….

Ahogy a választás előtt mindig, most is üptre jelentkeztek olyan pártoknak tűnő valamik, amiknek célja, hogy érdemi kampánytevékenység és reális részvételi, győzelmi esély nélkül felvehessék az állam által folyósított kampánypénzeket, miközben a pénzlenyúlás mellett mellékesen egy-egy egyéni körzet eredményét befolyásolhatja, vagy a kampányban más politikai erők céljait is szolgálhatják.

Tovább

Blikk: megalakult a párt, ami több szálon is kötődik a vírustagadó Gődényhez

A pártot egy nyíregyházi címre jegyezték be, ahol két ingatlan található, közülük az egyik – a Blikk által kikért tulajdoni lap szerint – Gődény György gyógyszerész édesanyja nevén van. Itt van a székhelye egyébként a Gődény vezette Magyarországi Zsidó Örökségvédelmi Egyesületnek is.

Tovább

Gődény szabadulása után 1 órával: “a holnapi könyvbemutató nem maradhat el!” – a járványtagadó gyógyszerész jólsikerült reklámfogása?

Persze ez csak egy gondolatkísérlet, de az jutott eszembe, ahogy a rendőrségi előállításból hazaérve Gődény György -gondolom miután bekapott pár falatot és megdicsérté hű nejét a pénteki helytállásáért- Facebook-posztban közölte, hogy történt ami történt, de szombaton megtartja könyvbemutatóját.

Tovább