9.6 C
Budapest
2020. október 22. csütörtök

Címke: Gruevszki

orban-penz

Gyűjtsünk Mészárosnak!

Aki a kormánypárti médiából tájékozódik, még nem biztos, hogy tud az ellenzéki győzelmekről. Kéne szólni nekik, nehogy pl, Tarlósnak gratuláljanak, pedig éppen ő most...
anonimus

Tudta, hogy Gruevszkinek „látszó férfi” – a szökött macedón ex-miniszterelnök – is szavaz vasárnap?

Egy Gruevszkinek látszó egyén – ugyanaz a neve és az életkora is egyezik – szerepel a választói névjegyzékben, mégpedig frekventált helyén Budapestnek, Rogán V....
menekult

Nikola Gruevszki – a luxusmenekült – arcátlansága

Nem rossz buli Magyarországon hazájában korrupció miatt börtönre ítélt ex miniszterelnöknek lenni. Nikola Gruevszki az üzleti élet kerítésen belüli krémjével - kis ország, mérsékelt...

Ők azok a fideszes képviselők, akik nem akarják kivizsgáltatni a máltai újságírónő meggyilkolásának ügyét……

A kormányzati és ellenzéki korrupciót, illetve a máltai elit alvilági, orosz és azeri kapcsolatait feltáró Daphne Caruana Galiziát 2017 októberében gyilkolták meg, és azóta...
gruevszki

Gruevszky szabad, mint a madár, a felmerülő bűnügyi költséget Ön, meg Ön és még...

Csütörtökön tárgyalta a Fővárosi Törvényszék az Észak-Macedón köztársaság kiadatási kérelmét, amit elutasított. Ő az a volt macedón (immár hivatalosan észak-macedón) miniszterelnök, Orbán Viktor közeli...

Megbeszélik közös dolgaikat…

Jegyezzük meg ezt a napot: ma, 2019. június 13-án a „parlamentben” Szijjártó mindenki szemébe mondta: a világ legtermészetesebb dolga, hogy elítélt, szökött bűnözővel beszéli...
gruevszki-molino-

Már nem nyomoz a rendőrség Gruevszki ügyében

A rendőrség azt írja, hogy a volt macedón miniszterelnök érvényes, utazásra jogosító okmányokkal rendelkezett, és a schengeni övezetbe történő beléptetése is a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően történt.
ehezes

Hat napja éheztetnek két embert a tranzitzónában – igaz, nem Gruevszki a vezetéknevük……

Emlékeznek még a Gruevszki-ügyre? Egyetlen hét alatt elsikálták a menedékkérelmét, míg ő Budapest nívós szállodájának vendégeként élte világát. Tudunk mi, ha akarunk! Csak nem akarunk.....Továbbra sem értjük, annak az elemi teendőnek a felismeréséhez, hogy egy hatóságnak enni kell adnia a rá bízott embereknek, miért kell strasbourgi döntés. "Továbbra sem értjük, annak az elemi teendőnek a felismeréséhez, hogy egy hatóságnak enni kell adnia a rá bízott embereknek, miért kell strasbourgi döntés."
gruevszki

Gruevszki be akart menni a börtönbe, de “mélytorok” megsúgta neki, hogy ott megölik!

Nikola Gruevszki, az ex macedón miniszterelnök, aki hathatós magyar kormány-segítséggel migrált hazánkba, szombaton interjút adott a Szitel nevű macedón tévéadónak, melyben elpanaszolta, hogy szíves-örömest eleget tett volna az ítéletnek és bevonult volna letölteni börtönbüntetését, de olyan információt kapott, hogy ott az életére törnek.
orulet

Az őrület a végét járja! Egyetlen igazodási elv a Kedves Vezető tébolyult szeme!

Nézzék! Tombol a november. Ráadásul valami ködös trutyi esik, sötét van, nagyon sötét, és a kedvem sem valami rózsás. Ami mindezt megkoronázza, hogy Macedón köztörvényes Nikola Gruevszki szabad!
gruevszki-molino-

Frissítve!!! Gruevszki menekültstátuszt kapott

A Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal megalapozottnak tekintette Gruevszki félelmét, hogy hazájában veszélyben lenne az élete.
Bayer

Bayer Zsolt a Gruevszki-ügyről: “anyádat, Ferenc”!

Induljon az elénk vetett gumicsontrágás, vagy inkább nézzük, mit ötöltek ki a "macedón Orbán Viktor" ügyével kapcsolatban és adták a Bayer-Bencsik-Huth-Szentesi négyes szájába.
uzlet

Macedón – magyar háttéralku Gruevszki-ügyben?

A macedón parlament elnöke örömmel nyugtázta a magyar álláspontot a volt macedón miniszterelnök, Nikola Gruevszki ügyében - tájékoztatta telefonon az MTI-t hétfőn Németh Zsolt.
szijjarto

Párbeszéd: Szijjártó Péter mondjon le!

A Párbeszéd felszólítja Szijjártó Péter külügyminisztert, hogy a Gruevszki-ügy miatt adja be lemondását, és az Országgyűlés ülésén ezt jelentse is be.

Vajon mire gondolt Orbán – saját, szokatlan tartalmú Facebook oldalát látva?

A kormányfő máskor rendszerint gondosan karbantartott Facebook oldalán elszabadultak az indulatok, a kommentelők többek közt Gruevszki hogyléte felől érdeklődtek felettébb vicces/gúnyos bejegyzéseikben Orbánnál.
Magyar Gyorgy

Magyar György: Nem lehet itt sokáig trükközni, a volt macedón miniszterelnököt ki kell adni

A korrupció miatt elítélt volt macedón miniszterelnök kiadatását kérte Magyarországtól a macedón belügyminisztérium. Nikola Gruevski menedékjog iránti kérelmet nyújtott be nálunk, de ezzel sokra nem megy, mert a kiadatását a kormány köztörvényes bűncselekmény esetén akkor sem tagadhatja meg, ha a politikusnak nemzetközi védelmet biztosít, Macedónia ugyanis a hazai jog szerint biztonságos harmadik ország.
emberrablas

Gruevszki nem akart elszökni a börtön elől, elrabolták – a legújabb konteo

Zoran Zaev macedón miniszterelnök szerint lehetséges, hogy hivatali elődje, Nikola Gruevszki nem önként távozott az országból, hanem elrabolták.

Az EU új Orbán-problémája

Tovább ronthatja az egyébként is feszült viszonyt Orbán és az EU között, ha a magyarok politikai menedékjogot adnak Gruevszki korábbi macedón kormányfőnek.
gyurcsany

Érti már? Dobrev Klárának bolgár az apja: tehát Gyurcsányék a Balkánon otthonosan mozognak…..

A jó kommunikátornak az a feladata, hogy a vércikit is úgy tudja tálalni, hogy ha nem is sikerül pozitívra kihozni az egyenleget, de legalábbis a zéró ponthoz közelítsen. Ha erre még rá tud tenni egy lapáttal és az ellenfelet is sikerül belekevernie, az az igazi. A kormánykommunikáció Gruevszki-ügyben ezen dolgozik....
kincstarjegy

Gruevszki vett már letelepedési kötvényt?

A hazai hatalom sajátos hozzáállása a különböző törvénysértések nemzetközileg ismert elkövetőihez lehet vitatható. Ezt a „baltás gyilkosként” elhíresült azeri gyilkos ügye óta egészen biztosan tudjuk.

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×