Háromgólos Chelsea-siker az AC Milan ellen, Gulácsi Péter megsérült Lipcsében

A Chelsea házigazdaként a vártnál simábban, 3-0-ra győzött az AC Milan ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában. Gulácsi Péter a Celtic elleni mérkőzés 10. percében egy passz után a földre rogyott – megbicsaklott a jobb térde, és azonnal ápolásra szorult. 

Read more

Az RB Leipzig a címvédő Real Madriddal került egy csoportba

Az év játékosa címet a Bajnokok Ligája-győztes és spanyol bajnok Real Madrid francia csatára, Karim Benzema érdemelte ki. A legjobb edzőt is a Real Madrid adta, az olasz Carlo Ancelotti kapta az elismerést.

Read more

Szivárványos müncheni jó reggelt!

Az előrejelzések szerint szerdán Bajorország fővárosában napos idő várható felhőátvonulásokkal, 23 celsius fokos maximum hőmérséklettel, helyenként eleredhet az eső és még az is elképzelhető, hogy szivárvány jelenik meg München felett. És nincs az az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA), ami megtilthatná az esőnek, hogy essen, a napfénynek pedig, hogy hullámhosszai szerint színekre bomoljon….

Read more

Az Orbán-féle eszmei ragály terjesztői falba ütköznek —Lapzsemle

Heti lapzsemle a Gulácsi Péter és Hrutka János kiállása nyomán, az Orbán propagandistáinak adott nyilatkozattal botrányba keveredett Petry Zsolt esetéről. A kapusedző most kénytelen megtanulni, mit gondol a világ az úgynevezett „nemzeti oldalról”.

Read more

Pin It on Pinterest