Dobrev Klára: óriási problémának tartom, hogy a döntéshozatalban sokkal több férfi vesz részt, mint nő

Az árnyékminiszerelnök Dobrev Klára egy évvel ezelőtt egy facebook-posztban számolt be arról, hogy „megdöbbentő adat”, mennyire kevés nő kap helyet a magyar Parlamentben.

Read more

Karácsony: súlyos megszorítások az önkormányzatoknak

Súlyos megszorításokat jelent az önkormányzatoknak a 2023-as költségvetés tervezete, ezért az Országgyűlés ellenzéki frakciói módosító csomagot nyújtanak be – közölte a főpolgármester hétfőn sajtótájékoztatón, Budapesten.

Read more

Inkább beül a Parlamentbe és lemond a DK főpolgármester-helyettese

Gy. Németh Erzsébet, a Demokratikus Koalíció politikusa felveszi parlamenti mandátumát, ezt a DK közölte az RTL Híradóval.

Read more

Gy. Németh Erzsébet: Fürjes Balázsnak kicsit mélyebb ismeretekkel kellene rendelkeznie, ha a fővárosban akar országgyűlési képviselőként elindulni

Gy. Németh Erzsébet kultúráért felelős főpolgármester helyettes, az eddig végzett munkája eredményéről faggatta a 24.h portál két újságírója. A fővárosi politikus állta az ostromot, amely a hosszú árnyékú Vígsinházi Eszenyi-botránytól, egészen a 2022-es országgyűlési választási indulásáig tartott. Gy. Németh mindezt még egy Fürjes Balázs államtitkárnak szóló oldalvágással is megfűszerezte.  

Read more

Pin It on Pinterest