Újabb “emberarcú fideszesről” derült ki, hogy á-dehogy! – szinte csak az anyázás hiányzik, már akinek!

A hétköznapi ember úgy szeretné, ha a világ sokszínű és demokratikus hely lenne, ez lehet az oka annak is, midig újra és újra talál magának itt Magyarországon is némi reménysugarat, például egy emberarcú fideszest, ám ezekről sorra kiderül, hogy csak csalóka talmi fények, így jártunk a napokban Dézsi Csaba győri polgármesterrel is,.

Tovább

Kásler az antik Róma jelmondatának híve: kenyeret és cirkuszt a népnek! – Mégis csak jó Magyarországon egészségügyisnek lenni!

„Panem et circenses”, azaz „Kenyeret és cirkuszt a népnek” – vallhatják a hazai politika éceszgéberei, hiszen azt találták ki, hogy Kásler Miklós szájával az “egészségügyi dolgozók ezreit” meghívják Placido Domingo , a világhírű operaénekes-tenor győri koncertjére. Hogy koszt-kvártélyt is biztosítanak-e a fantasztikus élmény mellé, arról nem szól a hír.

Tovább

Dézsi polgármester mit szólna, ha a Facebook “hasábján” értesülne, hogy főnöke -az “egy hang”- nem tart igényt tovább a szolgálatára?

Meglehet, hogy a Fidesz-szabályzat ban benne van, hogy minden tagra kötelező “felfelé” a megkérdőjelezhetetlen tisztelet és egyetértés, “lefelé” pedig a minél embertelenebb bánásmód. Ebben az esetben adandó alkalommal hivatkozhat -ahogy az lenni szokott- a kérdőre vont, hogy “felsőbb utasításra” volt érzéketlen. Mindenesetre Dézsi polgármester megfelelt a feltételezett ukáznak.

Tovább