Kicsi volt, székre állt…., ettől megnőtt volna? – Orbán Viktor és a szék sztorija mozgósításkor…..

Orbán Viktor, nem tehet róla, -erről pont nem!- de alacsony növésű férfiember, amit a benne lakozó daliásnak mondott egoja nem tud tolerálni. Ahhoz, hogy a köré gyűlt embertömegben ne tűnjön el, “talpazatra” van szüksége, amit a választás hetében úgy találtak a legütősebbnek megoldani, hogy feltehetően a mikrobuszban az elsőszámú közszolga mellé betettek egy széket, amit minden egyes “megállónál” kikaptak és ráállították a miniszterelnököt.

Read more

“Sziauram, ETO-stadion nem érdekel?” – Szilveszterkor indul a licit a győri stadionra

Meghirdette az állami felszámoló a 2015-ben becsődölt Quaestor-birodalom győri vagyonelemeit, a 8,2 milliárd forintos csomagra december 31-től január 17-ig licitálhatnak az érdeklődők. Konkrétan az ETO Park Kft. vagyonáról van szó, amely a Tarsoly Csaba tulajdonos-cégcsoportvezetőhöz köthető Quaestor-cégháló egyik fontos tagja volt – írta a 444.hu.

Read more

Újabb “emberarcú fideszesről” derült ki, hogy á-dehogy! – szinte csak az anyázás hiányzik, már akinek!

A hétköznapi ember úgy szeretné, ha a világ sokszínű és demokratikus hely lenne, ez lehet az oka annak is, midig újra és újra talál magának itt Magyarországon is némi reménysugarat, például egy emberarcú fideszest, ám ezekről sorra kiderül, hogy csak csalóka talmi fények, így jártunk a napokban Dézsi Csaba győri polgármesterrel is,.

Read more

Kásler az antik Róma jelmondatának híve: kenyeret és cirkuszt a népnek! – Mégis csak jó Magyarországon egészségügyisnek lenni!

„Panem et circenses”, azaz „Kenyeret és cirkuszt a népnek” – vallhatják a hazai politika éceszgéberei, hiszen azt találták ki, hogy Kásler Miklós szájával az “egészségügyi dolgozók ezreit” meghívják Placido Domingo , a világhírű operaénekes-tenor győri koncertjére. Hogy koszt-kvártélyt is biztosítanak-e a fantasztikus élmény mellé, arról nem szól a hír.

Read more