Bajor Lili esete egy gyűlöletkampány-fűtöttel a Ferenciek terén: “…mondtam b..meg, hogy menjél akkor a Sorossal szervezkedni!” – majd bement a templomba….

Orbán gyűlöletkampányának vuduzottja Budapesten jártában-keltében a Ferenciek tere felé battyogott, ahol a benne dúló indulat végre céltáblát talált: Bajor Lili színésznő SzFE-s pulcsiban ült és békésen kávézott. Ezt az impertinenciát nem tűrhette a mélymagyar felhergelt és támadásba lendült….

Tovább

Orbánt, Müllert, Dobrevet is “halállistájára” tette egy radikális csoport, mégsem ez az igazán vérfagyasztó, hanem az emberek reakciója!

Magát a hírt, amiről hajnalban mi is beszámoltunk, biztosan hallotta-olvasta már: a magukat „Magyarok Felelős Nemzeti Kormányának” nevező csoportosulás vezetői emberölésre szólították fel tagjaikat, akiknek ínyükre volt a dolog. A célszemélyek között főleg politikusok nevei szerepeltek. Szégyen, hogy 2021 Magyarországán ez megtörténhet, de legalább annyira aggasztó az emberek reakciója a hírre.

Tovább

Erről beszélek, nyuszó-muszó! – A Kedves Vezető tokától bokáig belemászott az életünkbe! Miért gondolom? Figyúzz!

Halál nyugalomban pörgettem a közösségi oldalam, amikor valahogy a hírfolyamban figyelmes lettem egy posztra és sajna a hozzá fűzött kommentekbe is beleolvastam. Nem kellett volna! Rá kellett jönnöm ebből a baromi mini-közvéleménykutatással is felérő olvasmányból, hogy sokkal nagyobb a baj, mint gondoltam. Pedig életből -jelen tudásunk szerint- csak egy van, akár leélhetnénk boldogan is!

Tovább

2021. Magyarország: gyűlölni és gyűlölni hagyni! – Van, aki tényleg erre szavaz?

Ön szerint hány emberéletet és meg 4 évnyi hatalomban maradás? Durvának hangozhat a kérdés és miután kihőbörögte magát, akit felháborított, egy csendes sarokban, amikor egyedül van, érdemes végig gondolni. Gyűlöltetni könnyű, nem kell hozzá más, csak szándék és pénz, de mindezt megállítani szinte lehetetlen. Ott marad a lelkekben.

Tovább

Rasszizmus-lecke: Ön szerint hány nap kell ahhoz, hogy megutálja a haverját? – És mit gondol miután elolvasta az alábbiakat?

Ha az a válasza a címben feltett kérdésre, hogy Önnel ez nem fordulhat elő, feltehető, hogy téved. Mindannyiunkat nagyban befolyásol, hogy miként alakulnak a körülményeink, milyen befolyás ér minket, a “nagy manipulátor” mit akar elérni, és ami ma ördögtől valónak tűnik, az pár nap múlva valósággá válhat.

Tovább