Embertelenedünk rendületlenül?! – 2 történet 2022 júniusából – és még csak 11-e van!

Az állandó háborús retorikának és a kijelölt ellenségek gyűlöltetésének “hála” az ingerküszöb olyan magasra került, hogy szinte észrevétlenül csúszunk át az embertelenségbe. Nem akarom felmenteni a két alábbi eset “szereplőit”, akik talán észre sem vették, hogy segítségre, az Ő segítségére van szükség, hiszen hiába a “teljespályás kormány-letámadás”, azért a józan észt és az alapvető morális kötelességet nem lehet -tilos-  elfelejteni.

Read more

Gábor György: a Mandiner rohamosztagos szerkesztői ismét hibátlanul kalkuláltak!

A Mandiner névre hallgató portál a Wikipedia szerint “a magyar kormány által „nemzetstratégiai jelentőségűnek” minősített Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) terméke. A lap szabadelvű-konzervatívnak, nemzeti liberálisnak, nemzeti konzervatívnak vallja magát.”. Feltehetően az olvasottságát megdobandó, rendszeresen szemlézi többek között Gábor György vallásfilozófus közösségi oldalát.

Read more

Mi történik ebben az országban? – A sokat dicsőitett keresztényi szeretetből gyűlölet-cunami árad!

Az egykor vendégszeretetéről híres Magyarország a Fidesz áldatlan 12 évi gyűlöletkeltésének az éppen ellenségnek kikiáltottak iránt és a néplélek legmélyén megbúvó, addig elnyomott “keresletnek” az indokolatlan utálatra köszönhetően mára hírhedtté vált. Az alábbi cikkhez érkezett kommentek olvasása után a kétkedők újra gondolhatják a dolgot.

Read more

A szélsőbarnák mindig ezzel a sopánkodással kezdik

A szélsőjobboldali Fidesszel aljasságban versengő mégszéslőbb Toroczkai-Dúró-féle párt is bejutott a 2022-es szégyen-parlamentbe, és mindjárt azzal kezdték, hogy az ő szörnyű elnyomatásukról, az elhallgatásról, az ellenszélről sápítoztak, amelynek ellenére frakciót alakíthatnak.

Read more

Mi van itt? 2022 Magyarországán szitává lőtték az ellenzék képviselőjelöltjének plakátját Százhalombattán!

Régóta sejthető és sok példát lehet idézni, hogy hová vezet a regnáló kormány harci, gyűlöletkeltő retorikája, aminek hatására Százhalombattán arra érezte magát valaki felhatalmazva, hogy szétlője az ellenzék jelöltjének plakátját. Mi következik?

Read more

Gyűlölve, utálva, leköpve – A világ undorát terelte Oroszország fölé, s az, mint egy kommunikációs felhő, hosszú időn át ott fog lebegni

Ezt érte el Oroszország, ezt köszönheti Putyinnak. A jóérzésű világ azért imádkozik, hogy valaki nyírja ki. Hadat üzent a kis görcs a Facebooknak, a szabad beszédnek, s azt hiszi, legyőzheti az Ukrajnával együttérző globalizmust. A világ undorát terelte Oroszország fölé, s az, mint egy kommunikációs felhő, hosszú időn át ott fog lebegni. Rab László szŰrreál összefoglalója a 10-es hétről.

Read more

Majka, a rapper-filozófus – “….A nemzeti identitás hyperturbózása, az erő fitogtatás mind csak egy csel…”

Az ország kedvenc rappere-műsorvezetője, Majka,  időről időre komoly témákban is megnyilatkozik, természetesen a tőle megszokott stílusban, de ettől a  legtöbbször  fontos megszívlelendő dolgokat mond, ahogy legutóbb is. 

Read more

Pin It on Pinterest