Parászka Boróka: nem gondoltam volna, hogy Gyurcsányt fogom idézni, de kénytelen vagyok, hogy elmagyarázzam…..

“Nem bontjuk le a kerítést. Maradjon. Mert nagyon sokan ezt hiszik biztonságuk garanciájának. Akkor legyen. Bármeddig. Nincs helye racionális érvelésnek. Nincs rá szükség. Ha kerítés kell, legyen!” – soha a büdös rohadt életbe nem gondoltam volna, hogy Gyurcsányt fogom idézni. De kénytelen vagyok, hogy elmagyarázzam:

Tovább

Gesztus? Kérem a következőt, mégpedig Donáth Annától és a Momentumtól

„Az Elnökségünk tudomására jutott, hogy Márki-Zay Péter pártépítésébe többeket bevont, köztük a Momentum Mozgalom tagjait is. Annak érdekében, hogy pontosan lássuk, milyen erőforrásokkal segíti a Momentum Mozgalom Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölti vagy közös kampányát, továbbá hogy milyen területeken adnak a Párt tagjai támogatást, fontos számunkra a közreműködők személyének és a közreműködés jellegének ismerete”

Tovább

“Szombat reggel. Nyugi egyelőre….” – Indul a hétvége a Gyurcsány családban csakúgy, mint sokunknál….

“Szombat reggel. Nyugi egyelőre. Szokásos szülő-gyerek játszma. Hány percet lehet a Minecraft nevű játékkal játszani hétvégén? Szerinte egy órát. Szerintünk felet. Aztán neki lesz igaza….” – kezdte közösségi oldala bejegyzését a javában zajló hétvégéjéről Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke, amiről sejteni lehet, hogy nem merül ki a “hogyan neveljünk gyereket”-témakör körbejárásában.

Tovább

Frissítve! Gyurcsány: azt kérte a kapitány, hogy ne kampányoljak. Így fogok tenni! – Forrnak a komment-indulatok, célkeresztjükben: Márki-Zay

Gyurcsány Ferenc DK-elnök közösségi oldalán fura bejegyzést tett közzé a Márki-Zay Péterrel történt találkozójáról. Az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje “visszautasíthatatlan” kérése kiverte a biztosítékot a megszólaló kommentelők körében.

Tovább

Orbán Viktornak igaza volt, vagy van, vagy lesz! – Csak néhány apróság szorul korrekcióra, de azok okvetlenül!

Már megint ballépést követtem, el, barangoltam a neten. És mit tesz a sors, rábukkantam az alábbi cikkre, amelyet most itt szó szerint idézek, habár a szöveg már megérdemelt volna némi húzást, de eredetiségének megőrzése többet ér a mának: Forrás: Origo – MTI- 2008.10.21. 16:02 – ez a cikk 13 éve frissült utoljára! Orbán: Gyurcsány miatt gyenge a forint….

Tovább

Nem hiszel a fülednek? Itt a szavazók új nemzedéke!

Churchillnek tulajdonítják a mondást, hogy a demokrácia elleni legjobb érv 5 perc beszélgetés egy átlagos szavazóval… Ha ez így túlzás is, azért legyünk tudatában, hogy az urnákhoz járulók elképesztően alacsony és legtöbbször torz információk alapján döntenek. Az viszont csodálatos, hogy a nagy tömeg ezeken az ingatag alapokon többnyire milyen bölcsen képes dönteni.

Tovább

drMáriás: Márki-Zay Péter megkorbácsolt kislányokból verbuvál ku klux klán terroristacsapatot

Új festménnyel jelentkezett Máriás Béla, vagy művésznevén drMáriás. A magyar politikai élet szereplői gyakran ihletik meg a festőt. Megfestette már a Kánoncsinálókat, melyen mindenki rajta van, aki “számít”, de Soros György sem maradt ki a sorból, aki a Világ Gonosz Uraként megakadályozza a magyar labdarúgás, egészségügy, kortárs művészet és jóformán minden feltámadását.

Tovább

24 óra alatt rárepült Bige Lászlóra a kormánymédia – “Utáld, mert gazdag” a keddi szlogen

Alig telt el 24 óra azóta, hogy Bige László, az évek óta kikezdett vállalkozó, a Nitrogénművek tulajdonosa volt a Partizán vasárnap esti adásának vendége volt, ahol többek között elmondta, hogy tönkre akarják őt tenni a GVH 14,1 milliárd forintos, rekordösszegű bírságával és a kormánylapok egymásra hivatkozva kezdtek bele a lejáratásába.

Tovább

Nem az a hírérték, hogy Tállai András buta, hanem, hogy az Orbán-rendszerben úgy hívják: kormánytag – véli Jakab Péter

A Jobbik elnökének Facebook-posztja szerint sokkal fontosabb kiemelni, hogy Tállai András korábban a NAV elnöke volt, most pedig a Pénzügyminisztérium államtitkára, a szakmai kérdésekre pedig szimplán az a válasza, hogy „Gyurcsány”.

Tovább

Gyurcsány felfedte az Orbániát izgalomban tartó titkot: “édes tündérnokedlik nagyon vigyáznak rám, (…) segítek…”

Valami nem stimmel Gyurcsány váratlan hazarepülése körül azt állította, hogy EasyJettel repült haza Szardíniáról vakbélgyulladása miatt, miközben a valóságban onnan nincs járat Budapestre ősszel – kezdett leleplező kutatkodásba az Origo, mely portál nem volt ilyen szemfüles, amikor az Orbán-féle repcsizgetés körül vetődtek fel kétségek, vagyis inkább bizonyosságok.

Tovább

Orbánt nem érdekli az Elkxrtuk? Bevallottan nem látta a filmet – Csak megrendelte?

Ki hitte volna, hogy Orbán kommunikátorai kihagyták a lehetőséget, hogy a miniszterelnök személyes megtekintésével reklámozzák a sok port kavart “alkotást”! A famulusai helyette is büszkén pózoltak a vetítések egyikén-másikán és meséltek aléltan az élményről, amit film adott nekik.

Tovább

Jelnyelven nyomul a “Stop mindenki…” Fidesz-kampány – A siket és nagyothallók sem ússzák meg, de mi lesz a gyengén látókkal?

Mostantól nem lehet mentség, hogy valaki siket, esetleg nagyothall, a Fidesz mindenre gondolt. Akadálymentesítették a sebtiben átvariált  “Stop, Gyurcsány! Stop, Márki-Zay!” petíció elérhetőségét. Most már csak a korlátozottan látóknak van esélyük, hogy rájuk rontsanak a lakásokba is becsengető aktivisták, bár lehet, hogy már készül a “Hangos stoppolás” is!

Tovább

Simonka illuminált(?) állapota a Fidesz szerint betegség – “Betegen nem szabad bejönni Parlamentbe, részegen meg tilos!”

Ön mit szólna, ha az egyik kollégája, akinek amúgy is sok simli van a füle mögött egyik nap “részegnek látszó” állapotban állítana be a munkahelyére, szundítana egy kicsit, majd -mivel a főnök liblingje- azzal küldené haza egy “fölülről futtatott” kolléga, hogy beteg szegény? Feltételezhető, hogy minimum kételkedne…. És mit szól ahhoz, ha egy Ön által eltartott közszolga -esetünkben Simonka György- teszi ugyanezt?

Tovább

Gyurcsány szeme hizlalja a Gyurcsánynét! – Válogatás a Magyarságkutató Intézet közmondásgyűjteményéből….

Cseri László fotóművész barátunk több alkotásával találkozhatott már olvasónk cikkeink illusztrációjaként. A művész egyedi szemszögből, tele iróniával látja Orbánia drámai valóságát. Most a fidesz-körökben oly kedves közmondások indították be a fantáziáját és talált ki párat a Magyarságkutató Intézet stílusában a Gyurcsány-őrületük kapcsán. Álhírtudósítás a végekről…..

Tovább

Ezt már hallotta? “Márki-Zay bőrbe bújt Gyurcsány”!

Dolgoznak a Fidesz-kommunikátorok, nem hiába fizetjük Őket olyan bőkezűen. Hétfőn Deutsch Tamás haknizta végig a médiát azzal, hogy Márki-Zay Péter Gyurcsány embere, megágyazva ezzel a nagy mondásnak, amit Németh Szilárd nem különben veretes fidesz-megszólaló dobott be a köztudatba. Először, ugyanis, ha bejön és ráharapunk, ez folyik majd a csapból is.

Tovább

Rab László: hazaárulók, kútmérgezők – Megnéztem, vidékütt mi a helyzet

Minden a Minnerstájsz vágyai szerint alakul, gyalázzák egymást az ellenzékiek, s bevetik a jó öreg hazugságokat ellenfelük ellen. És azt ígérik, a választás után majd egymás vállára borulnak, menetelnek tovább az ördög ellen. Megnéztem, vidékütt mi a helyzet. Rab László szŰrreál összefoglalója a 41-es hétről.

Tovább

Rákay Philip elárulta, hogy csinálná? – A matekzseni mert nagyot álmodni….

A csütörtöki nap bővelkedett “engem megzsarolt a Gyurcsány”-kezdetű “előbújásokban. Karácsony Gergely mellett Popovics Judit és Székely Sándor is isti-bizire állította, hogy Gyurcsány Ferenc zsarolásának áldozata. Rákay Philip fantáziáját is megmozgatták a bejelentések és “elképzelt”.

Tovább

Újabb Gyurcsány-megfélemlített jelentkezett! – Ő sem a rendőrségen…..

Ahogy arról beszámoltunk, a Dobrev-Márki -Zay előválasztási vitában felvetődött Popovics Judit neve, akiről utóbbi azt állította, hogy Gyurcsány Ferenc megfenyegette őt. Előtte nem sokkal Karácsony Gergely is ezzel vádolta a DK vezetőjét, ám egyikük sem bizonyította, amit mondott.

Tovább

Karácsony: Gyurcsány megpróbált megzsarolni! – Gyurcsány: ezennel felhatalmazom főpolgármester urat, hogy hozza nyilvánosságra az SMS-eket, melyeket velem váltott, és a amelyekben én megzsaroltam őt”

Az amúgy is forrongó ellenzéki adok-kapok közepette Karácsony Gergely egy szerdai háttérbeszélgetésen a Magyar Hangnak azt nyilatkozta, hogy többen próbálták megzsarolni, köztük a Demokratikus Koalíció vezetője, Gyurcsány Ferenc is. A többieket nem nevesítette. Azt is elmondta, Gyurcsány “hogyan szokta ezt csinálni”.

Tovább

Valóban nem értem, mi a nagyon nagy baj Gyurcsány Ferenccel? Nem értem, de baromian unom!

Aki nem látja a különbséget Dobrev és ő közötte (azon túlmenően persze hogy egyik nő, a másik férfi, Alaptörvény szerint), az nem lát semmit. Gyurcsány nem Dobrev. Semmilyen szempontból nem az. Írtam már, Hillaryt sem lehet összekeverni Clinton elnökkel.

Tovább