Szanyi Tibor: rezsirobbanás – A rizsát kéne csökkenteni…..

Látszólag dermesztő magasságba szöktek a benzinárak. Pedig nem. Az olvasó talán nem is emlékszik, de 2010-2014 között az olaj világpiaci ára jellemzően akkora, vagy magasabb volt, mint most. Amikor ezeket a sorokat írom, az olaj irányadó globális hordónkénti ára 100 dollár alá csökkent, ami az egy évtizeddel ezelőtti átlagszint alatti. 

Rab László: dúsgazdag csávókat nevezett ki a Mini: csak az lehet a Jani, akinek nincs piros pötty a pedigréjén!

Színre lépett a NER-arisztokrácia, az új honvédelmi miniszternek egymilliárd forint van a számláján, most már nem a vidéki csórógyerekekből lesz a halljakend, csak olyanok jöhetnek szóba, akik magas szinten tudnak tejelni. Rab László szŰrreál összefoglalója.

Farkasházy Tivadar: a tehetségtelenség Paganinijei – Az egyszeres, kétszeres, háromszoros, négyszeres sorozatvesztők…

Négy éve száz pontban soroltam fel, miért veszítettünk. Most nem látom értelmét ennyinek, inkább mélyebben végiggondolnék 10-12 olyan hibát, baklövést, amelyet jó lenne legközelebb elkerülni. Elég hosszúak lesznek, ezért nem ajánlom azoknak, akik a rövid, szaftos odamondogatásokra vevők. Akiknek van rá ideje és türelme, azoknak előreláthatóan minden hétfőn és csütörtökön felteszek egy-egy újabb részt, hozzájuk mindig elég sok képet, hiszen a Hócipő a munkám és az otthonom. A sorozatvesztők…

Az ellenzéki grenadírmars ütemei, avagy a jelenlegi politikai helyzet

Újabban olyan durván képzavaros mondatokat tudtok kitalálni, hogy magam is felröhögök rajta. De mit tegyek, ha ezek jellemzik legjobban a jelenlegi magyar politikai helyzetet?! Az előválasztás első fordulójának idején megírtam több anyagban is, hogy MZP valójában nem más, mint Orbán marionett bábja, egyben trójai falova!!! Ez már olyan borzalmas képzavar, amit csak a hozzám hasonló hülyék tudnak kitalálni. Haha!