ÉSZ: Szekszárd sajnos elesett – Ács Rezső polgármester őszig bebetonozta az egyszemélyes irányítás intézményét

A tegnapi napon eldőlt, hogy Zaják Rita (az Éljen Szekszárd egyesület listáján a szekszárdi közgyűlésbe került, jelenleg független képviselő), politikai értelemeben csatlakozott Ács Rezsőhöz és Fideszhez. Az egy nap alatt, még a saját szabályaikat is több ponton megsértve összehívott közgyűlésen biztosította a Fidesz számára a határozatképeséget, megszavazata a napirendet és minden előterjesztésnél a Fidesszel együtt szavazott. Nincs tovább mellébeszélés, nincs tovább hitegetés, csak a szomorú igazság: hitszegés.

Tovább

Molnár Gyula: többet nem magyarázkodok….

Molnár Gyula, aki 2002 és 2010 között Újbuda polgármestere, majd 2016 és 2018 között az MSZP elnöke volt, Újbudán indul a Demokratikus Koalíció jelöltjeként az előválasztáson. Ha az előválasztáson és 2022-ben is nyer, a DK-frakcióba tervez beülni. Molnár Gyula az ATV Híradójának kijelentette: „valóban, 2022-ben, ha és amennyiben megnyerem az előválasztást, ha és amennyiben megnyerem a nagy választást, akkor a DK frakcióba fogok ülni.”

Tovább

10 évre titkosították a katonai suliban történt erőszakról elhangzottakat! – Felvetődik a kérdés: kiért, vagy miért?

Az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának tagjai hétfői zárt ülésükön elítélték a debreceni Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégiumban történt

Tovább