Havas Henrik - Városi Kurír

Sorting by

×

Havas Henrik: általában mentális okokból tartózkodom a közrádió és köztelevízió hírműsoraitól

Havas Henrik ismét nagyot ment videóblogjával. Ezúttal a kormány egyik kiemelkedően “elkötelezett “szócsöve”, Deák Dániel kapja meg a magáét, de szó esik a későbbiekben Gulyás Gergelyről is. Egyikük sem teszi ki a kirakatba, amit Havastól kap.

Tovább

Havas Henrik: Brüsszelből óriási a nyomás, én is érzem itt a mellkasomon – Kitől kell megvédeni a gyerekeinket?

Havas Henrik videó blogjában nem először ugrik neki a kormány “gyermekvédelmi” népszavazásának. Nem tett másként az országgyűlési választással egybekötött, végül eredménytelenül záródott  népszavazás napján sem. 

Tovább

Havas Henrik: ilyet a világ nem b@#ott! – A Fidesz ellen ki védi meg a gyerekeket?

Havas Henrik még a szokásosnál is jobban háborodott fel legutóbbi videoblog-bejegyzésében. Annyira szörnyűnek tartja a témát, hogy még a tőle megszokott hol jó, hol kevésbé jó humormorzsáival is sokkal takarékosabban bánik a megszokottnál és ez nem csoda, hiszen ennek megszólalásának valódi tétje van.

Tovább

Havas Henrik megint megmondja a tutit – Horváth Csabáról, Iványi Gáborról és a Fidesz módszereiről

Havas Henrik általunk is nagyon kedvelt, egyéni hangvételű video-blogjában ezúttal a választásokat megelőző, APEH és ügyészi offenzívára reagál, arra amelyiknek Iványi Gábor  lelkész és Horváth Csaba zuglói polgármester, két fontos ellenzéki szereplő, is a célkeresztjébe került.

Tovább

Havas Henrik nem kertel, megmondja a tutit: Ő nem lenne jó államfő!

Sokszor azt hiszi az ember, hogy Havas Henrik viccel, pedig nem. Videóblogijában most éppen két témát fon egybe, majd a maga ironikus, olykor gonoszkodó módján le is üti azokat és minden ütése vonalon belül marad! Arról nem is szólva, hogy soha nem talál a hálóba, és ez így van rendjén, hiszen amit játszik fejjáték és nem foci. Bocs B-közép!

Tovább

Havas Henrik hű önmagához, egyszerre száll bele Bróker Marcsiba, Kósa Lajosba és Deli Gergelybe, az Alkotmánybíróság főtanácsadójába

Havas Henrik 2019 vége óta az N1TV-n jelentkezik apró szösszenetekkel, egyik sem éri el az 5 perces időtartamot. Éppen ezért olyan élvezetes ebben a “zanzásított” formában, mert minden szakmai jegy, ami eddig is védjegye volt az újságírónak, fellehető benne.

Tovább

Kálmán Olga osztott-szorzott és választott! – újra képernyőn a tévés

Kálmán Olgának nem volt könnyű a dolga, hiszen az ATV-t otthagyta a HírTV kedvéért, ami egy nap alatt politikai oldalt váltott. TV2, ECHOTV szóba sem jöhetett, az RTL Klub nem kapkodott érte, a közösségi oldala pedig mégsem az igazi. Ám aki keres, az talál!

Tovább

Dicsérjen meg téged a Havas! – összeesküvéselméletet, vagy…..

Elbocsátották a magyar sportújságírás egyetlen valódi élő legendáját, újságíró-publicistáját, Sinkovics Gábort. Róla tényleg elmondható, hogy van stílusa, véleménye, lendülete, emlékei és mindezt a csak rá jellemző iróniával fűszerezve nem félt használni.

Tovább