havasi bertalan - Városi Kurír

Sorting by

×

Sánta kutyából jó a felhozatal! – Havasi kormánysajtófőnök nagyotmondása

Havasi hazudik és sokan megették a kormánysajtófőnök hírét „a baloldal uniós forrásokkal kapcsolatos hazugságainak ékes cáfolata”, hogy kevesebb, mint egy hét után Orbán Viktor kezdeményezése beindította az Unió gépezetét, és a Bizottság a REACT-EU rendelet módosítására tett javaslatot. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy néhány hét múlva Magyarország számára mindenfajta előfeltétel nélkül 300 millió euró forrás nyílik meg.

Tovább

Kapaszkodjon! Megjelent az Orbán-válasz arra, hogy miért nem volt rajta maszk, ott, ahol 30 centire volt tőle az erre figyelmeztető tábla

Orbán Viktor “áteszem magam a választási győzelembe”-akciója pátyi állomásán készült vasárnapi videóbeszámolójában egy cukrászdában bőven látótávolságon belülre került egy maszkviselési kötelezettségre buzdító táblával. Ennek -és az általa hozott rendelet- ellenére nem vette fel a száj-orr takarására hivatott kiegészítőt, amiért más esetekben a boltost és a vevőt is bírság illeti.

Tovább

Szájról szájra terjedt a hír: itt van az Orbán!

Több, egymástól független mezőhegyesi forrás tájékoztatta arról a Narancs.hu-t, hogy szombaton – a nyilvánosság teljes kizárásával, – Lázár János vendége volt Orbán Viktor. A kormányfő feleségével, Lévai Anikóval látogatott el a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaságba a kormánybiztossal. A helyiek szerint jártak a központi épületében, a vetőmagüzemben, a ménesnél, a tehenészetben és az új iskolában is, de több helyen még a terepjáróból sem szálltak ki.

Tovább