Hírt hamisított a Hír TV, de lebuktak – Videó-bizonyítékkal spékelve

A hírben nem sok az újdonság, aki a tévécsatornák kattintgatása közben a Hír TV csatornájára kapcsolnak és nem azonnal váltanak tovább, gyakran futhatnak bele olyan hírbe, aminek igazságtartalma megkérdőjelezhető. A mostani esetben videófelvétel bizonyítja a hírbehozott igazát…..

Teljes a káosz a Fideszben: EP-képviselőik ma megszavazták Paks2 leállítását és a budapesti orosz kémbank bezárását. Deutsch tagad, Orbán őrjöng, a szavazási jegyzőkönyv pedig önmagáért beszél

A szavazásról szóló jegyzőkönyvben az szerepel, hogy a Fidesz képviselői mindannyian megszavazták a végleges nyilatkozatot. Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő szerint Ujhelyi István reggel, este hazudik, pedig ő mond mást, mint ami a végleges szavazáson történt.

Dr. Kunetz: amikor kiderül az EMMI vezetőjéről, -Kásler Miklós- hogy hazudik, akkor vajon elkövet-e bűncselekményt, vagy etikai vétséget?

A címben szereplő kérdést Dr. Kunetz Zsombor orvos, egészségügyi szakértő tette fel közösségi oldalán, ahol dokumentumokkal bizonyította Káslerrel kapcsolatos állítását. Feltehetően bíróság elé nem citálható ezek alapján, de orvosi, miniszteri, emberi megítélését mindenképpen befolyásolnia kell a ténynek. Hogy ezek után lemond-e, ahogy azt a miénknél fejlettebb demokráciákban teszik, vagy ez a tette is a feledés homályába merül, az csak rajtunk, a munkáltatóin és persze a kormány megítélésén múlik. Mindenesetre meggondolandó, hogy ezután komolyan vehető-e, amit mond.

Vágó István: miért hazudik a Blikk?

Vágó István éppen Budán intézte mindennapi teendőit, amikor szembe találta magát Orbán Viktor otthonával. A Demokratikus Koalíció elnökségi tagja a felfedezést követően nem akart csöndben távozni, ezért becsöngetett a miniszterelnökhöz, ám a kaputelefonból nem érkezett válasz. Közösségi oldalán számolt be a történtekről, bejegyzésében pedig elárulta, a szomszédok közölték vele, Orbán már elköltözött a budai házból – írta a Blikk vasárnap este fél 8-kor.

Tarlós: „sajnálom, hogy Karácsony ilyen zavarba került, a csillaghegyi strand, a zuglói parkolás, most meg ez a telekügy…és következetesen, visszatérően hazudik”!

A szóban forgó telek pályázati kiírására 2020 áprilisában került sor. „Ugye senki nem képzeli, hogy hat hónappal azután, hogy már nem is vagyok főpolgármester, bármi közöm lett volna hozzá” – nyilatkozta Tarlós István miután Karácsony Gergely azt posztolta: “az ingatlanértékesítés Tarlós István ideje alatt indult”.

Irigylésre méltó Szijjártó pöpec, többszáz faktoros arcbőrvédője – nem sül le a felhám!

Szijjártó Péter külügyminiszter a román Digi24 TV-nek adott interjúban fejtette ki a médiahelyzettel kapcsolatos álláspontját. Már az elején le is szögezte: visszautasítok minden hazugságot az országunk, és a kormányunk ellen, amely szerint nem biztosítjuk a sajtószabadságot. Nem viccelt, arcizma sem rebbent, miközben szövegelt.