Herczeg Zoltán: tartozom annyival a közvéleménynek, hogy elmondom, mi is történt velem valójában

„Azt hiszem, tartozom annyival a közvéleménynek, hogy elmondom, mi is történt velem valójában. (…) Volt időm odabent gondolkodni fél év alatt, mi fontos az életben, mi nem az. Ki fontos az életemben, ki nem az. És főleg, hogy nem minden az, aminek látszik…” – kezdte közösségi oldala bejegyzését Herczeg Zoltán.

Herczeg Zoltán: van-e bátorság benned hős tartótiszt, jó magyar testvérem, hogy ezt az ügyet szemtől-szemben is kitárgyaljuk

Az alábbi történet 2022 Magyarországán bármelyikünkkel megeshet, hiszen a 2/3-ad újraválasztott érában úgy tűnik, nem a tudás, a tapasztalat, a rátermettség számít -sőt!- egy-egy állás betöltésénél, hanem a pártállás. Herczeg Zoltán divattervező ennek kapcsán hívta a „hős tartótisztet” egy kötetlen beszélgetésre.

Herczeg Zoltán: addig jó Orbánnak, amíg a nadrágjáról beszélgetünk és nem a politikájáról!

Még mondja valaki, hogy Orbán Viktor nem következetes ember! Na jó, nem a politikai életben betöltött szerepével kapcsolatban, mert ott egy dolog a kiszámítható: hogy kiszámíthatatlan! De nézzük például az öltözködését! Arra nagy odds-al lehet fogadni, hogy minden társaságban messziről fel lehet ismerni még egy elmosódott, alul exponált fotón is, hogy hol áll-ül a magyar miniszterelnök, ami ebben az esetben nem dicséret.

Herczeg Zoltán: az nem fejlődés, ha mindent összebarmolnak, ami működik! – Az aktív civilkedés nem méret, hanem minőség függő….

Ha nem megy nagyban, majd megy kicsiben, az aktív civilkedés nem méret, hanem minőség függő. Egy magyar család élete, mint az egész társadalom élete. Ha ki akarnak babrálni velük fentről, az ugyanúgy közügy, mint ha egy egész várossal vagy országgal akarnának kicseszni – írta közösségi oldalán felháborodva Herczeg Zoltán divattervező.

Herczeg Zoltán: gagyizni nagyon nagy divat lett ebben az országban minden irányból, minden irányba – Különvélemény „kampánydal ügyben”

Úgy tűnik, nem volt minden rendben, vagy csak félreérthető volt a felkérés, aminek engedve a szellemi élet színe-java közreműködött egy nóta feléneklésében, amiből csak később lett kampánydal. Erről posztolt legutóbb Herczeg Zoltán divattervező és hajlíthatatlan közszereplő.

Herczeg Zoltán: Orbán Ráhel divatstratégiája smafu, disznóknak kaviár, hangya tökén pattanás, röviden: szemfényvesztés!

A hét „örömhíre” volt, hogy a miniszterelnöki pereputtyból Ráhel valóban vállalkozni kezdett a saját nevén, beváltotta(?) egykor volt ígéretét és megpróbálkozik azzal a bizonyos  „saját lábon állással”. Azt most hagyjuk, hogy reális állítás-e Magyarországon, hogy a miniszterelnök lánya a felkészültségének, tudásának köszönheti majd az előre borítékolható sikerét. Ez az ő hátitatyója, ezzel neki meg megbirkóznia, ha egyszer felismeri a bibit.