Beesett a friss, ropogós hétfői horoszkóp! – A Kosnak jó napja lesz, de…, az Ikrek ne erőltesse, ami nem megy…. és így tovább!

Augusztus utolsó hétfőjén ne azon búsongjunk, hogy ez a nyár is elrohant, hanem örüljünk annak, hogy itt az ősz, a fantasztikus kirándulások hava, a srácok találkozhatnak osztálytársaikkal -bármennyire is nem divat ezen örvendezni- tervezgethetjük a téli síelést és mielőtt eszébe jutna bárkinek is édesanyám emlegetése szólok, a szeptember akkor is itt van a nyakunkon, ha búslakodik. Nézze a jobb oldalát az évszakváltásnak és olvassa a horoszkópot!

Tovább

Friss, harmatos hétfői horoszkóp! – a Kos jó passzban van, a Bikát kis bosszúság éri, az Ikrek majd kicsattan….. és Ön?

Új hét, új hétfő…., hogy milyen lesz, az sokban függ a csillagok állásától, de ne dőljön hátra Ön sem, hiszen a horoszkóp csak irányt mutat, lehetőséget sejtet. Az, hogy ki mit hoz ki belőle, az egyénfüggő. Az alábbiakban elolvashatja az iránymutatást és tegye hozzá azt, amit csak Ön tud, töltse meg élettel!

Tovább

Beficcent a hétfői horoszkóp! – Nem fog tétlenkedni és meglepetés is kinéz a nap vége felé!

Újabb dolgos hétfőre virradtunk, kivéve, aki most tölti rendes éves szabiját. Azt gondolhatnánk, hogy ez a nap sem lesz más, mint a többi, de több csillagjegy képviselője is csalódni fog, méghozzá zömében jó irányba. Olvasson bele horoszkópjába, hogy megtudja, Ön melyik csoportot erősíti!

Tovább

Új hét, friss hétfői horoszkóp! A Bika ne ma mentse meg a világot, az Ikreknek betarthat valaki, akiről nem gondolná… szóval mozgalmas nap várható!

Újra tombol a kánikula, sokan épp nyaralásukat töltik, vagy készülnek rá, esetleg a klasszul sikerült szabadság emlékeiből merítenek erőt, de ilyenkor is érdemes figyelni az aktuális horoszkópot! Nem árt tudni, hogy mi várhat Önre, mert ebben az esetben nem egy pillanat alatt kell reagálnia, hanem végig gondolhatja a fejleményeket és felkészültebben oldhatja meg az élethelyzetet.

Tovább

Fidesz: túl sok filmet néznek a baloldali politikusok, ezért hívják össze a nemzetbiztonsági ülést – Nem mennek “ülni”!

A Fidesz-pofátlanság határtalan – de jó politika kiakasztani a választókat? Erre a kérdésre maximum a választásig kell várni, de normális embernek látnia kell, hogy meddig mehet el. Habár nincs “kerítéssel körülvéve”, de azért ott van az, fiúk!

Tovább

Friss, ropogós hétfői horoszkóp – a Kosnak nincs oka panaszra, a Bikára rátőr a nosztalgia és Ön mire számíthat? Nézzen bele!

Az idei év első kánikulai hete következik, akiknek ez jó hír, azoknak minden okuk megvan a boldogságra. Akik a mérsékelt meleg hívei, azoknak tudjuk ajánlani a kégkondi melletti helyeket az irodákban, munkahelyeken. Ne moralizáljunk tovább, nézzük, miből élünk! Olvasd, mi vár rád a horoszkópod szerint a 2021-es év 24. hetének hétfőjén!

Tovább

Friss, ropogós hétfői horoszkóp! – Így indul az év egy híján 20. hete!

Ez a hétfő merőben más, mint az elmúltak: a meteorológusok szerint akár 28 fok is lehet! Ez sokaknak igazán jó hír, elő a nyáriruhákkal, otthon maradhat a kardigán, az esernyő! Másoknak kevésbé az, hiszen aki a 20 fokot szereti, annak ma indul az izzadással megspékelt árnyékkeresés ideje. Denézzük, mint mondanak a csillagok, olvassák horoszkópjukat!

Tovább