2022 első hétvégi horoszkópja – De mégis: bombasztikus, vagy éppen, hogy csak…? Olvasd!

A Kosoknak mázlijuk lesz hétvégén, olyan hírt kapnak, ami felvillanyozza őket. A Bikáknak ellenben figyelniük kell, elsősorban az anyagi javaikra. Az Oroszlánok hétvégéje remekül indul, de később adódhatnak kellemetlenségek. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok, olvasd a horoszkópod!

Hétvégi szerelmi horoszkóp július 24 – július 25. – Mostanáig élvezted a szabadságot, de egyre jobban vágysz végre egy…

Az időre nem lehet panasz, kivéve, ha azok táborát erősíted, akik elhagyják az  agyukat 25 fok felett. Utóbbiaknak a légkondis szoba lesz ideális, viszont akik a kánikulában érzik fantasztikusan magukat, azoknak irány a vízpart, hegy-völgy! Nézd, mit ígérnek a csillagok, olvasd a hétvégi horoszkópodat!

Infektológus: csodának kellene történnie ahhoz, hogy a hétvégi terasznyitás után ne emelkedjen a fertőzöttek száma!

Hogy csodák vannak-e, vagy nincsenek, mindenki döntse el maga, az viszont tény, hogy erre alapozni egy ország lakosságának egészségügyi állapotát, nem kis felelőtlenségre vall. Ami az Orbán által bejelentett nyitás után a hétvégén történt, semmiképp nem nevezhető átgondolt, előrelátó politikusi lépésnek, sokkal inkább felelőtlen kóklerságnak, amiben persze mi, emberek is “tettestársak” vagyunk, hiszen hol van az megírva, hogy egy jogász végzettségű emberre hallgatva kitóduljunk a teraszokra enni-inni!