Fekete-Győr András a Hírt Tv-ben – Így tiltaná el a momentum a propagandistákat az újságírástól

Fekete-Győr András, a Momentum miniszterelnök-jelöltje Földi-Kovács Andrea vendége volt a Hír TV-n. A politikust a műsorvezető hangsúlyosan kérdezte az esetleges kormányváltást követő elszámoltatási terveiről is . Az adást szemléző Telex cikknek ezt a részét közöljük.

Tovább

Nem kell kapcsolgatni! A HírTV híradósait az Echo TV Angol utcai székházába vezényelték…..

Értesüléseink szerint a Hír Televízió munkatársainak egy részét az Echo TV Angol utcai székházába vezényelték át, péntektől ott fognak dolgozni. Más munkatársak – forrásaink szerint 20-40 ember, köztük vágók, operatőrök, riporterek – rendelkezési állományba kerülnek, ami egy esetleges csoportos létszámleépítés előszobája lehet – írja a 24.hu.

Tovább

Gábor György: Lószart van itt sajtószabadság… közpénzekből megszerzett tévékkel, rádiókkal, újságokkal seftelgetnek!

Eredetileg hétfőre vagy keddre akartak behívni, de ezek számomra alkalmatlan időpontok voltak, így hát maradtunk a szerdában, vagyis a ma estében. Olga Kálmán műsoráról van szó. Aztán jött délelőtt egy sms Olgától: „Lesz egy szabad estéd ma.” A többi már ismert.

Tovább

Gyurcsány: Ti meg a történelem poklára juttok. Nem lesz bennem sajnálat

Gyurcsány Ferenc tágabb összefüggésben, de mégis nagyon tömören fogalmaz HírTv-ügyben. Valóban, a szerdai megszállás sokkal messzebb mutat, mint egy újabb médium behabzsolása. És igen, a győztes mostanság mindent visz, még azt is, amit nem. A kérdés csak az, mire megy vele.

Tovább