Hollik István - Városi Kurír

Sorting by

×

Indul az új parlamenti ciklus – Mindenki kemény, (keménykedik?) mint a kádszéle

Úgy tűnik a parlament megválasztott, de még a startvonalra sem lépett képviselői, máris elkezdtek saját közönségüknek játszani, bohóckodni,  és előre tudhatóan teljesíthetetlen feltételekkel bombázzák egymást, mármint az ellenzék a kormánypártokat, akik ezeket a kis pukkancs-gránátokat  sorra kezeletlenül engedik elenyészni.

Tovább

Hopi mobil! – (kerítésen belül) Világszám! – Kitalálja, mi lehet az?

Az “találó” elnevezés alapján, az biztosnak tűnik, hogy valami guruló alkalmatosság lehet, ami a kampányfinist figyelembe véve, feltehetően egy aspirán pártot, vagy személyt reklámoz mentében de lehet, hogy a “Hopp on, hopp off” mintájára egy spéci városnéző cuccos? De ki, vagy mi lehet a rejtélyes “Hoppi”, Horváth Csaba? Hoppál Péter? Hollik István?

Tovább

Hollik NER-társ szokásához híven forrásának említése nélkül rágalmaz mindenkit, aki az ellenzéki összefogás kapcsán eszébe jut

Tényleg elég ennyi? Leírni, hogy az ellenzék csal, mert mondom és pont? Senkit nem zavar a Hollik-követők közül, hogy bölcsisnek -bolcs, babák!- nézi őket a Fidesz-KDNP-s kommunikációs igazgató és a stáb, akik ezt kitalálták nekik? Ugranak, helyeselnek és már mint tényt adják tovább. Történik mindez jelen időben, Európa közepén 2022-ben Magyarországon.

Tovább

Szenzációs bejelentést tett ma reggel Orbán Viktor: májustól kezdődően a Magyar Állatvédők Országos Szervezetében kíván főállásban munkálkodni – Cseri László szerint Orbánia….

Cseri László fotóművész barátunk több alkotásával találkozhatott már olvasónk cikkeink illusztrációjaként. A művész egyedi szemszögből, tele iróniával látja Orbánia drámai valóságát.

Tovább