Hont András - Városi Kurír

Sorting by

×

Tarjányi Péter: a publicista úr egy múlt heti posztjában, nem tudom milyen érdek mentén “belém szállt”….

Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő a napokban kihúzta a gyufát Hont András újságírónál, aki “eddig tisztázatlan” okból keményen beleszállt közösségi oldala posztjában. A megszólított irigylésre méltó önmérséklettel válaszolt platformján.

Tovább

Macron és az “Öt Bölcs” – Beszéljenek mindenről, csak diplomáciáról/külpolitikáról ne, olyankor a hülyeség hő hatására kitágul….

Mindennel foglalkozzanak ebben az Öt c. akármiben, nem bánom, csak a diplomáciával/külpolitikával ne. Mert a hülyeség ilyenkor a hő hatására kitágul – ajánlja Szűcs Róbert Gábor, a Budapesti Gazdasági Egyetem volt docense, egykori diplomata a heti aktuális adást megnézve. A Macron-látogatás…

Tovább

Herczeg Zoltán: gagyizni nagyon nagy divat lett ebben az országban minden irányból, minden irányba – Különvélemény “kampánydal ügyben”

Úgy tűnik, nem volt minden rendben, vagy csak félreérthető volt a felkérés, aminek engedve a szellemi élet színe-java közreműködött egy nóta feléneklésében, amiből csak később lett kampánydal. Erről posztolt legutóbb Herczeg Zoltán divattervező és hajlíthatatlan közszereplő.

Tovább

Hont András: Kezelési útmutató sajtópribékekhez riadt olvasók számára

Hont András, a HVG újságírója az utóbbi két hétben állandósult célpontjává vált a nemzet közpénzből finanszírozott Origo-jának. Mindezt azzal vívta ki, hogy ellenvéleménnyel élt egy cikkükkel kapcsolatban. Azóta minden írni akár csak dadogva is képes rúgott egyet rajta Fidesz-oldalról.

Tovább