Hadházy Ákos kontra Horváth Csaba – A zuglói polgármester visszavág

Hadházy Ákos csütörtök reggel azzal a hírrel támadta a tikkasztó melegben túlélni próbálók ingerküszöbét, hogy “csütörtök délelőtt, az augusztusi kánikulában ül össze a zuglói gazdasági bizottság, amely ilyenkor a képviselő-testület helyett hozhat meg bizonyos döntéseket. Megkérdeztük Horváth Csaba zuglói polgármestert, Ő miként látja a történteket.

Tovább

Tudta? Ha Ön a “lakosság” részének érzi magát, akkor a rossz hír: nem tud mit kezdeni a vagyonával!

Ha nem is érzi a saját bőrén, de 2018 végére 53.788 milliárd forintra nőtt a háztartások pénzügyi vagyona, ami 1.212 milliárd forintos emelkedés az előző negyedévhez képest, éves alapon pedig 4.420 milliárd a gyarapodás – írja a Magyar Nemzet a Magyar Nemzeti Bank hétfőn kiadott adatközlésére hivatkozva.

Tovább

Horváth Csaba: Orbán nem hisz a szelíd békében

Ma még nem tudjuk, ki lesz az előválasztás első fordulójának győztese: Horváth Csaba, vagy Karácsony Gergely. A hírek szerint az viszont ténynek látszik, hogy a részvétel alighanem meghaladja a kezdetben eléggé borús várakozást. A Városi Kurír szerdán és csütörtökön igyekszik emberközelben villanófénybe állítani a két főszereplőt. Kezdjük az MSZP jelöltjével, Horvát Csabával.

Tovább

Puzsér a pálya széléről írt nyílt levelet ….

Nyílt levelet intézett Molnár Zsolthoz a Puzsér Róberthez köthető Sétáló Budapest a Facebook-oldalán. A Zaránd Péter kampányfőnök által jegyzett levélben arra kérik az MSZP budapesti elnökét,vonja vissza Horváth Csaba jelölését, mert “a viselkedése, nyilatkozatai morálisan elfogadhatatlanok és szembe mennek a megállapodásunkkal.”

Tovább

Tessék választani! – Elkezdődött hétfőn a főpolgármester-jelölti előválasztás

Molnár Zsolt, a kezdeményező MSZP budapesti elnöke hétfőn a fővárosban, a Nyugati téren, sajtótájékoztatón hangsúlyozta: az őszi önkormányzati választáson “egy az egy elleni küzdelemnek” kell lennie, így lesz esélye az ellenzéknek legyőzni a Fidesz-KDNP jelöltjét, Tarlós István főpolgármestert.

Tovább