Hősök tere - Városi Kurír

Sorting by

×

Hatalmas békejel a Hősök terén – Ilyen az, amikor több ezer ember együtt áll ki a békéért!

Több ezer ember énekelt együtt egy hatalmas békejelet alkotva szerda este a Hősök terén, hogy Ukrajna lerohanása ellen tiltakozzanak, valamint hogy így fejezzék ki együttérzésüket a háború miatt szenvedő ártatlan emberekkel. A demonstrációt a Greenpeace Magyarország szervezte, és 37 civil szervezet csatlakozott hozzá támogatóként.

Tovább

Covid-koma, hallottad, hogy Budapesten november 13-14-én nyista fertőzés! – Újabb giga-buli a fővárosban!

Aki azt gondolta, hogy miután kormány-jóváhagyással, sőt, szervezésében lezajlott a pápalátogatás, a vadászati cucc, a Békemenet és a nagy október 23-i összeröffenés, végre megálljt parancsol a népveszélyeztetésnek és leállítja a “sok ember egymás nyakán” őrületet, az ismét tévedett. Rálőcsölték az oltás-kötelezettség sokaknak ellenszenves ukázát a cégvezetőkre, néhány helyen maszkviselést írtak elő és mint akik jól végezték dolgukat, hátra dőlve olvasgatják a Covid-megbetegedés- és halálozás statisztikáit.

Tovább

“Hazafias szervezetek” alkonya..?

“A Pride ellen tartottak tüntetést hazafias szervezetek” – ezzel a címmel “számolt be” a “magyarnemzet” a felvonulásról. Nos, személyes tapasztalatból tudom, hogy a felvonulás ennél picit több volt: a Fővám térig voltam a menetben.

Tovább

Gödény szakadárjai- botrány a Hősök terén

Gödény György fő magyar vírus-szkeptikus, vasárnapra nagy ravaszan sajtótájékoztatónak hirdetett gyűlést tartott a Hősök terén. A szónok beszéde egy pontján azonban kisebb botrány tört ki, amikor az elsősorban álldogáló kemény mag vezetője Ferenczik Robika egyszer csak nem érte be a fújólással oda lépett a szónok mellé és….

Tovább