Mint a vursliban, úgy pörögnek majd jövő héten a mérőórák: támadnak a mínuszok

Eddig kegyesek voltak az égiek, de ez hétfőtől megváltozik: brutális lehülés vár ránk, csak győzzünk fűteni! Nem lesz ritka, hogy hajnalban -9 és -3 fok között mérjük majd a hőmérsékletet, de a szélvédett északkeleti völgyekben még ennél is hidegebb lehet. A csapadék megszűnik, a szél élénk, olykor erős lesz, a legmagasabb nappali hőmérséklet is a mínusz tartományban mozog majd.

Read more

Vásárhelyi Mária: kellett egy kis idő, amíg leesett a tantusz!

“Amikor az Orbán Ráhel-Tiborcz István házaspár az év elején, február környékén bejelentette, hogy családjukkal külföldre, a festői Marbellára költöznek, ami egyébként a fehérgalléros bűnözés Mekkája is, őszintén elcsodálkoztam. Orbán Ráhel ugyanis azt mondta, hogy utazásuk célja, hogy gyermekeik világot lássanak, nyelveket tanuljanak, jó iskolákba járjanak. Kellett egy kis idő, amíg leesett a tantusz!

Read more

A manóba! Ezeken a csillagjegyeken nem fog az idő! Sőt….

Sokan észrevették már, hogy néhány nő az évek előrehaladtával egyre szebbé válik. Azt gondolhatjuk, mintha ismernék az örök fiatalság titkát, vagy plasztikai sebész segítségét vették igénybe ehhez, de nem így van. Bizonyos csillagjegyeknél úgy tűnik, az idő ellentétes irányba telik. Az asztrológusok szerint az ilyen különlegesség az állatöv egyes jeleihez kötődik. Nézzük, kik ők!

Read more

Horoszkópod mondja: itt az idő! Így teremthetsz magadnak bőséget 2022-re!

Ki ne szeretné, ha gondtalanul telne a sz.u. (szilveszter után) következő 365 -legalább!- nap? Ha annyival tudunk segíteni az univerzumnak, hogy meghallva a horoszkóp szavát beszerzünk pár “szerencsét-hozónak” mondott cuccot, hát egye fene, vegyük meg azokat a dolgokat. Ha hiszünk a jóslatban, mindenképpen megérik az árukat!

Read more

1 kérdés, amire tudnod kell válaszolni a saját sikereid érdekében!

Nem hiszek a gyors javításokban, a gazdagodj meg gyorsan rendszerekben, vagy bármely más olyan ajánlatban, amely azonnali sikert garantál csupán egy kis erőfeszítésért cserébe. Azonban szeretem, ha az ember logikusan gondolkodik a cselekedetei előtt. Csupán egy egyszerű és jól feltett kérdés, rengeteget segíthet.

Read more

Dr. Kunetz: kedden leállt a Honvédkórház neurológiai osztályának sürgősségi ellátása!

Egy napra leállt a Honvédkórház neurológiai osztályának sürgősségi ellátása, így a stroke ellátás és a betegfelvétel is – közölte a Facebookon Kunetz Zsombor. Az egészségügyi szakértő a bejegyzésében azt írta, hogy a Neurológiai Osztályon azért van szünet, mert a fekvőbetegeknél halmozottan észleltek COVID-19 megbetegedést.

Read more

A (nem) változó idők – Ezért nem is vittem sokra soha semmilyen hatalmi pozícióban. De nem is kell hánynom magamtól!

1989-ben végeztem a pécsi jogi karon. Talán kb. 15 év múlva édesapám, Dr. Martin István ügyvéd a pécsi Platán sörözőbe tért be Dr. Iváncsics Imrével. Imre az egyetemen az államjogi és államigazgatási jogi tanszék kiváló oktatója, valamit tanszékvezetője is volt Dr.Szamel Lajos professzor halála után. Sok jogász generáció tanulta meg tőle a közigazgatási jogot.

Read more

Pin It on Pinterest