Marczi Nappali – A hely, ahol a test mellett a lélek is felmelegszik

Hallott már a Marczi Nappaliról? Az úgy volt….. kezdődhetne, ha mese lenne, de nem az. Budapest egyik leggazdagabb kerületében, a II.-ban nyílt meg november 10-én az országban elsőként a hely, ahová olyan kerületi nyugdíjasokat várnak, akiknek nagy gondot okoz befűteni a lakásukat, vagy csupán társaságra vágynak. Nem kellett hozzá sok, egy polgármesteri ötlet nyomán a gondolatból tett lett és az eredmény példaértékű.

Tanévnyitogató országszerte – szóözön

Túl vagyunk az ünnepélyes, fehér inges, pátoszos „tanévnyitogatón”. Arról még mindig nem sikerült leszokni egyetlen iskolában sem, hogy ne fontos ember: igazgató, kerületi képviselő, polgármester, sőt országgyűlési képviselő vagy egyenesen egy miniszter mondjon száraz, unalmas beszédet, amiből egy szót sem értenek a diákok.

Amikor a fagyi visszanyal – lyukra futott Gór Csaba II. kerületi fideszes képviselő

Nem könnyű körültekintőnek és gyorsnak is lenni, amikor az ember annyira igyekszik, hogy  „tűvé teszi magát” nagyon könnyen kiderülhet a forró pitéről, hogy valami egészen más „meleg dolog”. Így történt ez Gór Csaba II. kerületi önkormányzati képviselővel is.

Önkormányzati „teszünk rá” a II. kerületben: hétfőn letiltották, de ha már ki volt nyomtatva, kedden szétszórták

Történik a törvénytelenség 2019 Magyarországán, az Európai Unió tagországában választási kampány idején. Főszereplő: a főváros II. kerületének önkormányzata, a kerületben