Közlöny van róla! Ezentúl így számolják ki a nyugdíjunkat!

Közlöny van róla! Ezentúl így számolják ki a nyugdíjunkat!

Elkészültek végre a 2022-es nyugdíjak meghatározásához szükséges legfrissebb szorzók - derül ki a friss Magyar Közlönyből. Az április 4-i számban világossá vált a valorizációs szorzókról szóló kormányrendelet, amelynek normál esetben már legkésőbb március 31-én meg kellett volna jelennie - számolt be róla hétfő este a Napi.hu.

Tovább
Államtitkár úr!  Állapodjunk meg. Én tőlem telhetően igyekszem drukkolni a járványnak és a pusztulásnak, ahogy ezt parancsolni tetszett, Ön viszont nyugodtan fossza meg kedves társaságától a nyugdíjasokat!

Államtitkár úr! Állapodjunk meg. Én tőlem telhetően igyekszem drukkolni a járványnak és a pusztulásnak, ahogy ezt parancsolni tetszett, Ön viszont nyugodtan fossza meg kedves társaságától a nyugdíjasokat!

Tállai András pénzügyi államtitkár arról biztosított, hogy nem hagy magamra. Mármint nem hagyják magukra a nyugdíjasokat. Isten tudja, én valahogy jobban szeretném, ha magamra hagyna. Akár hosszabb időre is. Vagy örökre. Mindenesetre kipróbálhatnánk. Szerintem egész jól meglennék pl. anélkül a friss közlése nélkül, hogy szerinte

Tovább