“Téged honnan menesztettek…?” – Varga Mihály kapott apait-anyait a híveitől

Magyarország Kormánya közösségi oldalán tette közzé Varga Mihály mosolygós fotójával a XXl. századi nagy ötletét: legyünk önellátók, kerítésen belül termeljük meg az ennivalót és csak magyar árut vásároljunk. A hozzászólók véleményezték a pénzügyér utópiáját….

Read more

És van képe hozzá! Orbán legújabb megvédünk-bejelentése a cirka 400.000 katás kinyírásának napján

“Mindent mérnek. Tudom. Beszéltem olyanokkal, akik benne vannak. Szóval megmérték ezt is, és pontosan tudják, hogy a Fidesz szavazóbázisában nem számottevő a katás vállalkozók aránya, a többit, a súlyos többséget meg baromira nem érdekli az egész, vagy leszarják, vagy lövésük nincs, miről van szó, vagy bedőlnek a propagandának, hogy a katások csaló, hazug gazemberek,

Read more

409 – a nemzetközi politikai és gazdasági-pénzügyi világ magasból tojik a kormány és a Nemzeti Bank által a rávarrt foltokra, amelyek az első nap után leszakadnak az amúgy is rongyos nadrágról

Mindenekelőtt tüntessük el a szótárból azt az epitheton ornanst (állandó díszítő jelzőt), hogy “háborús infláció”. Ez a kormány(fő) pimasz hazugsága. Ugyanis a környező és nem környező országokban is érezhető az orosz agresszió hatása, ám az infláció alacsonyabb, kivéve a balti államokat, de egyfelől ott nem volt olyan árbefagyasztás, mint nálunk, másfelől sokkal inkább érintettek a háború által, mint mi: nekünk például egy vacak orosz enklávénk sincs, hacsak a kémbank és az SZVR/FSZB/GRU, (szűzek számára: az orosz hírszerzés) szívesen látott, hazánkban állomásozó sűrű csapatai nem minősülnek annak.

Read more

Meddig tart a nemzeti „hét szűk esztendő”? – Ön meddig húzná ki a tartalékából?

Azt, hogy az infláció az egekben van, minden nap tapasztalhatja, aki betér egy “hiper-szuperbe”, vagy a sarki vegyesboltba. Ezen a ponton hiába hangoztatják a kormánymegszólalók, hogy megvédenek “kerítésen belül” mindenkit, a tények makacs dolgok: mindenkinek meg kell húznia a nadrágszíjat, támad a “hét szűk esztendő”-effektus. Hogy meddig és mennyire, az egyelőre nem világos.

Read more