Farkasházy Tivadar: a tehetségtelenség Paganinijei – Az egyszeres, kétszeres, háromszoros, négyszeres sorozatvesztők…

Négy éve száz pontban soroltam fel, miért veszítettünk. Most nem látom értelmét ennyinek, inkább mélyebben végiggondolnék 10-12 olyan hibát, baklövést, amelyet jó lenne legközelebb elkerülni. Elég hosszúak lesznek, ezért nem ajánlom azoknak, akik a rövid, szaftos odamondogatásokra vevők. Akiknek van rá ideje és türelme, azoknak előreláthatóan minden hétfőn és csütörtökön felteszek egy-egy újabb részt, hozzájuk mindig elég sok képet, hiszen a Hócipő a munkám és az otthonom. A sorozatvesztők…

Frissítve! Négyen a bukás után: Márki-Zay Péter, Gyurcsány Ferenc, Jakab Péter, Donáth Anna

A baloldal igazi szégyene, még talán a vereségnél, a bukásnál is nagyobb az volt, ahogy magára hagyták a „kapitányt” a vereséget elismerő bejelentésekor. Csak a családja állt mögötte. Akiknek illet volna felvállani vele együtt a történteket, nem voltak ott.

Gesztus? Kérem a következőt, mégpedig Donáth Annától és a Momentumtól

„Az Elnökségünk tudomására jutott, hogy Márki-Zay Péter pártépítésébe többeket bevont, köztük a Momentum Mozgalom tagjait is. Annak érdekében, hogy pontosan lássuk, milyen erőforrásokkal segíti a Momentum Mozgalom Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölti vagy közös kampányát, továbbá hogy milyen területeken adnak a Párt tagjai támogatást, fontos számunkra a közreműködők személyének és a közreműködés jellegének ismerete”

Nem az a hírérték, hogy Tállai András buta, hanem, hogy az Orbán-rendszerben úgy hívják: kormánytag – véli Jakab Péter

A Jobbik elnökének Facebook-posztja szerint sokkal fontosabb kiemelni, hogy Tállai András korábban a NAV elnöke volt, most pedig a Pénzügyminisztérium államtitkára, a szakmai kérdésekre pedig szimplán az a válasza, hogy „Gyurcsány”.

„Egy Orbánunk már van, hazaárulózni a miniszterelnök szokott” – Márki-Zay -vagy valaki- kiakasztotta az ellenzéket

Márki-Zay Péterrel elszaladni látszik a ló, lassan olyan fokú gyűlöletkampányt nyom, amit Orbán is megirigyelhetne – feltéve, hogy ez nem az. Az ATV-nek arra utalt, aki nem őt támogatja az előválasztás második fordulóján, elárulja Magyarországot. „Nem csak Karácsony Gergelyt árulják el ezzel, hanem a hazánkat” – mondta többek között.

Volner: a Jobbik végbélkúpként oldódott fel a baloldalban, Jakab Péter nyaka körül szorul a hurok

A Volner János, a magáról elnevezett Volner párt elnöke szerint rendkívüli tisztújítást követelnek a Jobbikban. Közösségi oldalán azt írta: eddig azt hitte, hogy csak Fekete-Győr András „nyakát szorongatják” a Momentumban, de Jakab Péter harmatgyenge szereplése miatt „kitört a Jobbikban a palotaforradalom”.