Reagált a vaddisznógyerekeket kilövő állatorvos: ha a villamost nem pont ott állítják meg, akkor valószínűleg az utasok se vették volna észre, mi történik az árokban

Ahogy arról elsőként beszámoltunk, a múlt héten egy Facebook-bejegyzés alapján derült fény arra, hogy reggel a megállított villamos utasai arra lettek figyelmesek, hogy több puskalövés dördült és az ablakon kinézve látták, hogy néhány vadász agyonlő egy csomó vaddisznót, többnyire kismalacokat. Egy kisfiú sokkot kapott, hozzá mentőt kellett hívni. Az ügy nagy port kavart. Most megszólalt az egyik vadász, aki civilben állatorvos.

Read more

Vendetta Budapesten a szerda reggeli csúcsforgalomban – Vadászok akcióztak a János kórháznál

Ahogy az nap, mint nap megtörténik, a dolgozó emberek gyerekeikkel nekiindultak a keddnek. Villamosra, buszra szálltak és egyikük sem gondolt arra, hogy puskalövések kísérhetik útjukat. Azok, akik kedd reggel a János kórház felé közlekedtek, megtapasztalhatták…..

Read more

Felvételi zárlat a Szent János kórház sebészetén! – Az ok: covidos lett egy orvos

Több dolgozó és beteg covidos a Szent János kórház sebészeti osztályán – értesült a Népszava. A kórház főigazgatója pénteken felvételi zárlatot rendelt el. Ez azt jelenti, hogy egyelőre nem fogadnak új beteget a sebészeti osztályon, a már ott kezelteket ellátják.

Read more

Dr. Kunetz: pontosan ezt nevezik összeomlásnak, ami csak romlani fog, amíg engedjük, hogy az egészségügy irányításának a közelében ennyire kutyaütő banda legyen!

A Dél-pesti Centrumkórházban és a János-kórházban leállt a traumatológiai ellátás, a Baleseti Intézetre extrém terhelés hárul. Kunetz Zsombor Facebookon közzétett posztjában azt írta, „pontosan ezt nevezik összeomlásnak”.

Read more