A virtuális valóság és a benne rejlő lehetőségek

Sokunk számára ismerős az a mondat, hogy „bezzeg a régi szép idők”, hiszen akkor minden, de minden sokkal jobb és szebb volt. Könnyen meglehet. Azonban ez nem jelenti azt, hogy ma minden rosszabb lenne, sok esetben egyszerűen csak megváltozott. Nincs ez másképp, ha kikapcsolódásról van szó.

Tovább

120 milláért veszünk plüss macit, „kis plüss nyunyót kendővel” és láblenyomat levevő szettet a külhoni magyar családoknak

A határon túli magyar családok most kaphatják majd meg a Családok éve 2018 program  alkalmából összeállított ajándékcsomagot –  a megrendelési szerződést most, január legelején írta alá az ajándékozó, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. – írja az MFor.

Tovább

Mindenki úgy tüntet, ahogy tud – a “Magyar Anyák” így……

A kisgyerekes anyákból álló Magyar Anyák Facebook csoport tagjai, akik érthető okokból nem tudnak csatlakozni az rabszolgatörvény elleni tüntetésekhez, úgy döntöttek, nem érik be azzal, hogy csak lélekben legyenek az utcán. Játékot ragadtak!

Tovább

Lejárt a megátalkodott játékok kora – 15-öt kivontak a forgalomból

Több mint ötven különféle fajátékot, felfújható vízi játékot és műanyag babát vizsgáltatott meg az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) a gyermekek biztonsága érdekében, a fogyasztóvédelmi hatóság az ellenőrzött termékek közül 20 vízi játékból hármat, 19 játékbabából pedig 12 vont ki a forgalomból.

Tovább