Juszt László: ezek a fiúk bohócok! Lehet ennyire hülye -ingyen- egy ember?

Nem kifizetődő dolog felkerülni Juszt László célszemélyeinek listájára. Ha valaki beküzdi magát a névsorba, biztos lehet afelől, hogy az egykori televíziós mindig rajta tartja a szemét, és azonnal reagál, ahogy tette ezt most is a Karácsony-Márki-Zay huzavona láttán.

Tovább

Juszt László: nincs egyetlen a joghoz valóban értő, egy jogszabályt értelmezni tudó valaki Orbán környezetében?

Hihetetlen! Nincsen egy, egyetlen a joghoz valóban értő, egy jogszabályt értelmezni tudó valaki Orbán környezetében? Mert csak remélni tudom, hogy ez az oka annak, hogy Orbán 3 feltételét eljuttatták az Uniónak.

Tovább

Juszt László: Fiúk! Miért nem állapodtok meg abban, hogy ki, mit hazudik?

Sem Kásler Miklós, -civil szakmáját tekintve orvos- sem Pintér Sándor belügyminiszter, sem Müller Cecília -aki szintés letette a hippokratészi esküt- de még csak nem is Orbán Viktor miniszterelnök voltak azok, akik állták a sarat, Ők csupán a kamerák kereszttüzében villogtak és hozták meg ad hoc döntéseiket, mikor mi felelt meg az éppen aktuális kormányukáznak. Juszt László megfogalmazásában….

Tovább

Feleim! Ezzel nem sokra megyünk! – Mindenki derűs mindennapokra vágyik

Csitulni látszik a szörnyű járvány, s a talán kissé elkapkodott nyitással remélhetőleg nem vetettük meg az alapját a negyedik hullámnak. De szörnyűségeket azért találunk, sőt gyártunk magunknak: új szakaszba lépett a választási kampány. Az ellenzéki szövetség megalakulása és aktivizálódása kiváltotta a kormánypárt reakcióját, ömlik a szenny az Orbán-kormány leváltására felesküdő jelöltek, aktivisták, tollforgatók és választók fejére.

Tovább

Juszt László: itt állok teljes bizonytalanságban. Kövér viceházmester hagyott így!

Juszt László évek óta szemébe mondja az igazságot az egész országnak. Az Orbán-fanok felháborodottan kommentálják, az ellenzék pártfogói pedig általában a “nahát ezt azért, még Orbánról (Kövérről, Gulyásról, Rogánról, stb.) sem gondoltam” megjegyzéssel kísérik ez irányú munkásságát.

Tovább

Újabb Juszt-féle gyomros Orbánnak

Juszt László évek óta szemébe mondja az igazságot az egész országnak. Az Orbán fanok felháborodottan kommentálják, az ellenzék pártfogói pedig általában a “Nahát ezt azért, még Orbánról sem gondoltam” megjegyzéssel kísérik ez irányú munkásságát. A Balramagyar cikkét ismertetjük.

Tovább