Hajnal Gabriella Klebelsberg-vezető fordítva ül a lovon – Nem az a gond, hogy kiderült a frankó, hanem, hogy megtörtént….

Érdekesek ezek a NER-kedvelt potentátok! Amikor kiderül róluk, vagy velük kapcsolatban a turpisság, akkor azonnal felhúzzák az oly kényes orrukat, és baloldali uszítást kiáltva kérik ki maguknak az éppen aktuális eset említését. Arról, hogy amit tettek minimum nem etikus, olykor törvénytelen, nem vesznek tudomást. Most éppen Hajnal Gabriella háborog…..

Fóti pénzeső a polgármesternek, avagy az önjutalmazás “látványpéksége” – és már nem először!

Arról nem tehet Fót fideszes polgármestere, Vass György, hogy hamar rászokik a dolgokra, esetünkben arra, hogy ebben az évben is jár neki a 6 havi jutalom. Egy évvel ezelőtt azzal indokolt többek között a testület, hogy fent nevezett “a pandémia alatt az idősek, a rászorulók és az egész város lakosságának helyzetét figyelemmel kísérte, tartotta a kapcsolatot a megfelelő szervekkel”.

Szeretnéd tudni, kire vár pénzügyi siker 2023-ban? 5 csillagjegy, akiket megjutalmaznak a csillagok

Ha hiszed, ha nem, már csak 69 nap van hátra az évből és szokhatod meg, hogy a dátum: 2023! Új év, új lehetőségek, remények…. Igen ám, de jó lenne tudni, hogy kinek mit tartogatnak a csillagok. Olvass bele, az asztrológusok véleményébe! Azért azt vedd figyelembe, hogy ez nem azt jelenti, hogy lehet lazítani, hisz az Univerzum még megváltoztathatja a döntését.

5 csillagjegy, akiket tuti megjutalmaznak az égiek! – A Te számod hanyas?

Újév közeledtével mindenki álmodozni kezd, vágyakozik és természetesen nagy változásokat szeretne az életében, főleg anyagi területen. Az asztrológusok szeretnének mindenkit megörvendeztetni és megnevezik azt az 5 csillagjegyet, akiknek legnagyobb esélyük van a meggazdagodásra, bemutatja azokat a szerencséseket, akiket pénzzel jutalmaznak a csillagok a következő évben. Ez nem azt jelenti, hogy lehet lazítani, hisz az Univerzum még megváltoztathatja a döntését.

Kásler: a gyógyszerészek eleve “kérdőjellel” szerepeltek a kormány elé került díjazottak listáján… Frissítve a Magyar Gyógyszerészi Kamara elnökének válaszával

A hétvégén napvilágot látott kormánylistából kiderült, hogy az egészségügyieknek beígért bruttó 500.000 forintos juttatásból sokan kimaradnak. Kásler Miklós arcátlan indokkal