kamat - Városi Kurír

Sorting by

×

Figyelem! Ma brutális változások lépnek életbe, böngésszen, hátha Önt is érinti valamelyik!

Elsősorban az adóemelésekről szóló szabályozások lépnek életbe július 1-jével, de több határidő is lejár. A kormány extraprofitadónak nevezett, valójában inkább különadócsomagnak tekinthető új rendelkezései szerint a változások hivatalosan 2022. július 1-jétől hatályosak.

Tovább

Napló Hungarikum 21. – Lenin szerint a bolsevikok, Rákosi és Orbán Viktor szerint Magyarország megy előre

Hazudós Viktor pénteken újfent elfoglalta helyét magán-közrádiójának mikrofonja előtt, hogy szellemi gyúanyaggal lássa el nemzetét az éterben az előttünk álló megpróbáltatások sikeres leküzdése érdekében.

Tovább

Bajban a változó kamatozású lakáshitelesek: a kamatemelés akár milliós többletköltséget is jelenthet

A jegybank ismét emelte az alapkamatot, ami közvetve a változó kamatozású lakáshitelt fizetők számára jelent pluszterhet a kamatfordulót követően. A Bank360 kiszámolta, mennyit számít az októberi kamatemelés ezeknek a hiteleseknek a törlesztőjére nézve.

Tovább

Zsebbevágó! Ennyibe kerül, ha jövő júniusig a moratóriumban tartjuk a hitelünket!

A fizetési moratórium október 31-ig tart az eddig feltételek mellett, és 2022. június 30-ig még nem is ér véget azok számára, akik a nyilvánosságra hozott rászoruló csoportokba tartoznak. A kamat azonban a moratóriumi hónapok alatt egyre növekszik, emiatt az elhúzódó program már jóval nagyobb terhet rak később az ügyfelekre. A Bank360 elemzői kiszámolták, mennyibe kerül a programban maradni jövő júniusig.

Tovább

Szerdai Orbán-híradó: két operatív törzs és 200.000-es minimálbér-belengetés

Lezárul a gazdaságvédelem szakasza, és a gazdaság újraindításának szakasza jön. Két új operatív törzs jön létre – jelentette be a miniszterelnök a Magyarország újraindul! című, a Világgazdaság üzleti napilap által szervezett konferencián szerdán. Orbán Viktor egy 200ezres minimálbér lehetőségét is meglebegtette.

Tovább

Ekkora hitelt kaphatnak majd a minimálbéresek, ha megszületik a bérmegállapodás!

Sajtóhírek szerint közel a megegyezés az új minimálbérről: a várhatóan 4 százalékos emelés után a minimálbér 2021 februárjától bruttó 167 400, a garantált bérminimum pedig bruttó 219 ezer forint lehet. Mekkora hitelekre futhatja majd ekkora fizetésből – ennek jártak utána a Bank360 elemzői.

Tovább

Juszt László: „Az Erzsébet-utalvány hatéves története egyedülálló siker…” – eddig 45 milliárd 700 millió és kamataiba került nekünk

Az Erzsébet Utalványforgalmazó és Gazdasági Szolgáltató Zrt. Vezérigazgatója Somló Tamás Péter: „Az Erzsébet-utalvány hatéves története egyedülálló siker a hazai cafeteriapalettán…..”

Tovább