Hajós András: az állami támogatás Viagra. Bocs, de büszke vagyok rá, hogy nekem föláll anélkül is….

Hajós András sok műfajban kipróbálta magát és java részében sikeres is volt. Az Emil.RuleZ zenekar frontemberének -aki a héten kiosztandó Music Hungary-médiadíj jelöltje- nevéhez fűződik többek között az először a tévében, majd a Youtube-on futó Dalfutár című zenei műsor.  Most Stumf Andrással beszélgetett zenéről, kultúráról, közéletről. A valaszonline.hu cikke nyomán emeltük ki azt, amit az utóbbi témában mondott.

“Betegeink várólistán halnak meg” – Kampány az egészségügyért

Nálunk a hatalom meg sem hallja az orvostársadalom figyelmeztető segélykérését, csak megy előre a maga által kijelölt úton, amelyről a szakemberek már többször -de úgy tűnik még mindig nem elég hangosan- elmondták, hogy téves és többek között csak a várólisták -amelyek olykor halállistává válnak- hosszúságát növelik.

Nettó 7.800 milliót(!) költhet Rogán hivatala a magyar nép vizuális megdolgozására – Hiába no, ínséges időben ennyi jut….

Csak semmi konkrétum! Ennek jegyében tudatta a Rogán-vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda egy közleményben, hogy közel nettó 8 milliárd forintot költenek a köz pénzéből a kormányüzenetek kellően mély bevésésére minden bizonnyal a “megvédés” szándékával. Hogy mitől? Például a gondolkodástól, a kételkedéstől, az ellenérzés keltette bizonytalanságtól, amik nélkül gondtalanabbul kezelhető az “alany”, esetünkben Ön, meg Ön, ja és Ön is.

Nocsak! Trócsányi-Schaller-Baross: a nemzeti politikai pártok a nép akaratának kialakításában (…) meghatározó szerepet játszanak

Az Európai Parlament csütörtökön jelentést fogadott el, amelyben kifejezte álláspontját az európai szintű politikai pártokra és alapítványokra vonatkozó szabályok módosításával kapcsolatban.

A Kétfarkús Kovács Gergely indulna Jobbik-elnöknek és van ötlete győzelme esetére!

A Kétfarkú Kutya Párt társelnöke a Jobbikon kívül arról is beszélt, milyen hibákat vétettek a kampány alatt, mi a tervük a két év múlva esedékes önkormányzati választáson. A Harcosok Klubja vendége Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt társelnöke volt.

Gábor György: nem tudom, föltűnt-e az ellenzéki pártok mindenre elszánt héroszainak….

Tudom, sok most a fennállás, a jövés-menés, ki és be, az (ön)elszámoltatási kedv, az innovatív ötletelések az ellenzéki kampányból visszamaradt pénzek termékeny újrahasznosításáról, csak úgy zubognak a nagy kitárulkozó konfessziók arról, hogy jobb is, hogy nem minket választottak a nekünk oly kedves választók, azok a nekünk oly kedves választók pedig, akik mégis voltak oly kedvesek és ránk szavaztak, továbbra is nekünk oly kedves választók maradnak, de valójában megkergült idióták, semmi egyebek, s miközben jobbnál jobb és színvonalasabbnál színvonalasabb disputák élénkítik a közéletet…

Tanárbéremelés, avagy a nagy orbáni hátraarc – Van megoldás!

Urbán László, egy réges-régi fideszes pénzügyminiszter-jelölt, akinek a kinevezéséről végülis szó sem esett nyilatkozta anno az egyik újságban, hogy “más a választási program és más a kormányprogram”. Nem sok mindenhez ragaszkodik folyamatosan Orbán, de úgy tűnik, ez a kijelentés végig vonul kormányzása teljes idején. Most éppen a pedagógusok érezhetik -sokadszor- átverve magukat.