Még ez is? Amilyen a karácsonyfád, olyan a személyiséged!

Aki műfenyőt választ, az összeszedett és praktikus. Aki nagy karácsonyfát választ, az ambiciózus és sikerekre vágyik. Az általad választott fa és a díszítési mód rengeteg dolgot megmutat, amit talán eddig még nem is tudtál magadról. Ha ennyiben hagynád, ne olvass bele a cikkbe, de, ha érdekelnek a „miért”-ek, akkor nosza…..

Amit küldenék, azt nem szokták karácsonyfára rakni… – Novák Katalin fenyődíszítős-ötlete kiakasztotta a kommentelőket

A kommunikációs stábban jó ötletnek tarthatták, hogy Novák Katalin karácsonyfadíszeket gründoljon a nép egyszerű gyermekeitől a Sándor-palota fenyőfájára. Több szempontból is hatásos, hiszen sokan vannak olyanok, akik tetőtől bokáig megtisztelve érzik majd magukat, hogy a „nemzet fáján” lóg a díszük és az sem utolsó, hogy még az unokáknak is mesélheti az adományozó, hogy részese lehetett a nagyi a „nemzet  adventi ünnepének”. Készülhetnek majd fotók, videók az áhitatról, amin ott pózolnak a regnáló előljárói, akik párás tekintetüket pont a küldő függőjén legeltetik.

A rászoruló srácok szánkói a parlamentnél nem ajándékként, hanem provokációt-serkentő éghető anyagként szolgáltak?

December 13-án tüntetők rongáltak meg néhány szánkót a karácsonyfánál, a Fidesz szerint ezeket a rászoruló gyerekek kapták volna ajándékba karácsonykor. A karácsonyi ajándékozásra már nem igen kerülhet sor tekintve, hogy január 3-át írunk és még mindig a Kossuth téri karácsonyfa körül állnak.