A pápa csak a Szentatya, az Atya – maga Orbán Viktor – Idén is megszentelték a miniszterelnök hivatalát

Olvasom a Népszavában: „A keresztény hagyományoknak megfelelően vízkereszt napján idén is sor került Orbán Viktor hivatalának otthont adó Karmelita kolostor házszentelésére – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Tovább

Gábor György: Bizony mondom néktek, Magyarország bokréta lesz Isten kalapján! – Egy felszentelés margójára

Na, mármost a miniszterelnöki hivatal mai napi felszentelése két lehetséges esetet vetíthet előre: az egyik, hogy a választások előtt három hónappal Magyarország miniszterelnöke ezzel kívánja megüzenni, hogy a maradék időben kizárólag a katolikus honfitársaink miniszterelnöke óhajt lenni, a többi felekezet hívei, valamint a felekezeteken kívüliek, az ateisták, az agnosztikusok stb. legyenek kedvesek már most új miniszterelnök után nézni. Írja nem minden irónia nélkül Gábor György filozófus.

Tovább

A kordonbontó kordona, avagy Orbánt a Karmelitában körbekordonozták

Múlt héten kordonok jelentek meg a Budai Várnegyedben, a Színház utcában. Az utcát a Miniszterelnökség épületegyüttesének két végénél zárták le. A Karmelita kolostor előtere volt az a hely, ahol a kormányülések előtt a kocsijuk és a kapu között az újságíróknak sikerült néha elcsípniük és szóra bírniuk vezető kormányzati politikusokat

Tovább

Ha a klubban valaki ezt meséli, elküldjük melegebb éghajlatra! – Hagyományőrző katonaszakácsok főznek ezentúl a Karmelita Kolostor lakóira

Van, amit a szájhagyomány útján terjedő népmesék színes világa sem tud überelni: ez Orbánia valósága 2021-ben. Reggel már beszámoltunk arról, hogy a Gundel Étterem nem főz többé Orbánékra a Karmelitában, szerződést bontottak. Akkor még nem volt nyilvános, hogy kire szállt a “megtiszteltetés”.

Tovább

Orbán: “jelentős előrelépés a Nemzetközi Beruházási Bank Magyarországra települése” – költözik az egykori KGST-bank

A Nemzetközi Beruházási Bank (NBB) központjának Budapestre költözése volt a fő téma Orbán Viktor miniszterelnök és Nyikolaj Koszov, az NBB elnökének megbeszélésén Budapesten, a Karmelita kolostorban – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke hétfő délután.

Tovább