4 csillagjegy, akiknek az év 16. hete fantasztikus lesz a pénzügyekben, karrierben, a szerelemben – Nyugi 7 nap múlva jön az év 17. hete!

Add uram, de rögtön – gondoljál sokan, amiben van ráció, de az a 8 csillagjegyszülött, akiknek nem a következő hét hozza el a várva vártat, ne szomorkodjon, hiszen mindössze 7 nap és új hét jön új lehetőségekkel. Hogy kik lesznek most a „kiválasztottak”, az kiderül, ha tovább olvas!

Horoszkóp-üzenet 2023 nyarára – Új munkahely, költözés, új szerelem, gyermekáldás, hazug barátok… Rád mi vár?

Sokan már most azon kattognak, hogy mikor vegyék ki a szabadságukat és, hogy merre vegyék az irányt. A nyarat mindenki úgy szeretné tölteni, hogy az évnek ezen 3 hónapjába minél több értékes, életre szóló élményt sűrítsen bele. Lássuk, hogy a horoszkóp szerint a szórakozás mellett milyen jelentős változásokra, eseményekre számíthatsz idén nyáron.

Októberi szerelmi- és (most figyelj!) karrier-horoszkóp leszállítva! – Bármelyik utat választod is, valamiről mindenképpen le kell mondanod…

Az élet két legfontosabb kérdéséről -szerelem és karrier- tudhatod meg, hogy mire számíthatsz, ha belenézel a friss, ropogós októberi horoszkópba! Hidd el, az ősznek is megvan a szépsége, aki nem látja, annak azt ajánljuk, fogja fel úgy, hogy már csak két évszak választja el a nyártól. Nézzük, mit ígérnek a csillagok!

Orbán szádzsuja többet árul el a miniszterelnökről, mint azt szeretné! – Ekkor és ezért tűnik el a politika süllyesztőjében…..

Először is tisztázzuk, mi a szösz a szádzsu? Nagy múltú, a Jin-jáng elv és az 5 elem alapján kidolgozott energetikai térkép felállítása és az abból való olvasás tudományát nevezik szádzsunak. Koreai dolog, ezt tanult emberek készítik, a koreaiak pedig igen gyakran veszik igénybe. Nem jóslat, nem horoszkóp, sokkal inkább elárulja, hogy teheti jobbá az ember az egészségét, a másokkal való kapcsolatát.