Hungarikum! Egy lebuktatott fideszes polgármester fenyegette meg Hadházy Ákost – Frissítve!

Egy hete volt friss a hír, amiről a Városi Kuríron úgy számoltunk be, hogy „“Betegszabadságát tölti! Meg a mi pénzünket költi!” – írta egy kommentelő Hadházy Ákos bejegyzéséhez, amiben bizarr beszélgetéséről írt Eged István Pétervására fideszes polgármesterével a kacsalábon forgó „falusi szálláshely” kerítésén keresztül.” . A bejegyzést követően Eged megfenyegette a képviselőt.

Kacsalábon forgó „falusi szálláshely” az ott „takarító” fideszes polgival, amire 50 millió forint(!) EU-s támogatás folyt el – Hadházy újabb „találmánya”

„Betegszabadságát tölti! Meg a mi pénzünket költi!” – írta egy kommentelő Hadházy Ákos bejegyzéséhez, amiben bizarr beszélgetéséről írt Eged István Pétervására fideszes polgármesterével a kacsalábon forgó „falusi szálláshely” kerítésén keresztül.

Bruck András: két történet

Magyarországon két egyaránt végzetes történet fut párhuzamosan egymás mellett. Az egyik leginkább egy komplex bűnügyi történethez hasonlítható. Legújabb fejezete, hogy a káprázatos Turai Kastély, a Tokaj-hegyaljai Andrássy Rezidencia Wine & Spa és számtalan más értékes ingatlan után néhány hete az ikonikus Gellért Szálló is Tiborcz István cége tulajdonába került. Orbán Ráhel és a férje lassan több közpénzből felújított kastélyt, ötcsillagosra átépített szállodát birtokol, mint a brit királyi család…

Hogy mi köze van Tiborcz -Orbánvő- Istvánnak Justin Bieberhez? – Kiderül…, vagy nem….

Ha az a tipp, hogy egyikük nagyot bulizott a másik zenéjére, nagyot téved. Az sem a jó válasz, hogy Bieber beszállt a vidék éjszakai világításának megvalósítását végzők sorába, sőt az sem a tuti változat, hogy Tiborcz énekórákat vesz Bieber tanárától. A megfejtés…..