Őrült egy világ ez, kis ország vagyunk, nekünk a gazemberekből is a reszli jutott

Ezt a „középhatalmi” maszlagot hagyjuk. Szánalmas. Már el is felejtettük. A Kedves Vezető mond ennél vadabbakat is, naponta ezer nagyobb marhaságot. Erre jó az országos királyi hírharsona. Lássuk éppen milyen állapotban van. Ezek amúgy mind ilyenek. Gondolom, valami fertőző vírus. Nem is csoda, a karmelitában ott egymás hegyén-hátán.

Így böjtölünk mimagyarok az úr 2023-as évében! Hozsánna néked Kedves Vezetőnk, hogy mutatod az utat!

2023 a böjt éve! Nekünk ezt persze nehéz felfogni, mert mi, a NER boldog alattvalói rogyásig dúskálhatunk az államilag „ócsóárasított” csirkeszárnyvégben, a szerencsésebbje, ha van benne erő, elszántság, meg néhány hét ideje sorban állni, még lőhet néhány darab – alig tollas – „ócsó” csirkefarhátat is…a többi, akinek nem jutott tej, cukor, olaj, krumpli, ilyenek, az meg magára vessen.

Éljen és virágozzék karácsonykor is a Kedves Vezető és az ő álma!

Tudják, abban a városban élek, ahol Putyinnak díszdoktori címet, Orbán-hű kézilabdaedzőnek professzori rangot, a kétszázezer városlakónak meg néhány romantikus akkumulátorgyárat adnak, hátha nő egy újabb kezünk, amivel maradék – még nem elrabolt – lóvénkat is, önként és dalolva oda tudjuk nyújtani a Kedves Vezető aljas rendszerének.

Családbarát nemzet vagyunk, vagy mifene – Köszönjük, Kedves Vezető, neked is boldog karácsonyt!

Mimagyarok amúgy nem is nagyon értjük ezt a betlehemi csillag, meg jászol dolgot. Biztos Brüsszel keze van a dologban. Nem értjük mondom, nem is igazán érdekel szinte senkit – ne hörögjön, drága. A számok makacs dolgok! – hogy is érthetnénk, mivel Európa egyik legkevésbé vallásos társadalma vagyunk. Mindannak ellenére is azok, hogy a Kedves Vezető lassan 0-24-ben pojácáskodik valami templom előtt.

A Kedves Vezető! Ő maradt nekünk – A történelemben már annyiszor, most újra megérkeztünk…. Megérkeztünk??

Na, szép! Szóltunk előre. Nncs benzin, meg gázolaj…meg cukor, meg lassan semmi. De, legalább a kurv@ kormányzati csapatós-repcsikbe van kerozin. A Kedves Vezető meg kapva az alkalmon, már lassan a budira is azzal jár. A naggyal, ami akkora, mint egy bombázó. Lássák már a népek, kinek mit adott a kormánya. Neki ezt. A rongyrázást, a budai várat, a Balatont. Egy teljes országot. Nekünk meg a benzin, gázolaj, cukor, étolaj, tojás, meg a csirkefarhát (baszki! Itt tartunk! A CSIRKEFARHÁT HIÁNYCIKK!) hűlt helyét a polcokon.

A Kedves Vezető „NER-es Kádár János a balatonaligai pártüdülőben”-története

Ne szépítgessük, a Kedves Vezető lehet meggárgyult. Nem tudni, bár jártunk már így a föld nevű sárgolyón, nincs ebben nagy csoda. Caligula például a lovát nevezte ki – ez mondjuk nem is olyan egetrengető marhaság, mert a ló amúgy egy végtelenül intelligens lény, ellentétben a mi hősszerelmes, nemzeti Brad Pitt-klón mangalicaszerelőnkkel….

Marad a csirkeszárnyvég hatósági áras! – Mondjuk marad az ÁFA, az adók, a lopás, a gázszerelő és népes családja is….

Hát, ez kurv@ jó! Marad a csirkeszárnyvég hatósági áras. Mondjuk marad az ÁFA, az adók, a lopás, a gázszerelő és népes családja. Igen! T. Istvánka és becses neje is. Ők is! Minden a legnagyobb rendben. – ugyanitt keresem azt az embert, aki látott már bármilyen boltban konkrétan csirkeszárnyvéget a polcokon. (Kutyakajabolt nem ér, de ott sincs.)