Virágzik a “nyomatbiznisz” – Újabb “mi vagyunk a Janik” fotóból lett “falravaló”!

Úgy tűnik, valamelyik csókos bevásárolhatta magát a vászonra nyomtatott fotó-bizniszbe, esetleg egy kormánykommunikátor adta el a frenetikus ötletet, miszerint micsoda eredeti és klassz dolog a fidesz-potentátot megajándékozni egy kasírozott Orbán-képpel, sőt, akik igazán tűzközeliek, azok közös fotón szerepelhetnek az újraválasztott miniszterelnökkel. Irodában, nappaliban, konyhában, hálószobában és a mellékhelységek bármelyikében jól mutat!

Hadházy: választási csalás 6 képben – Történt mindez a szemünk láttára. Nem egyszer, nem kétszer, hanem nap mint nap….

Hadházy Ákos független képviselőtől megszoktuk, hogy minden tudomására jutó csalásról, korrupciós ügyről beszámol és nem csupán szóváteszi azokat, hanem utánajár a mikénteknek, a hogyanoknak és a szereplőgárdának. Csütörtöki posztjában a 2022-es választást és az azt megelőző történéseket vette górcsöve alá.

Tűpontos személyiségteszt! Fontos üzenetet tartogat számodra a sors!

Ha elbizonytalanodtál, mert mostanság nem úgy reagálsz egy-egy történésre, nem úgy vágsz bele a problémák megoldásába, mint ahogy elvárod magadtól, érdemes egy lépést hátra lépned és kívülről ránézni, mi lehet a bibi. Az képen hat különböző jel található, mindegyik mást szimbolizál, és más üzenetet hordoz. Nézd meg őket alaposan, válaszd ki azt, amelyik a leginkább hat rád, és olvasd el, mit jelent döntésed!

Harrach Pétert választotta ellenpápává ma délelőtt Orbán Viktor, fehér füstöt bocsátva ki magából – Cseri László szerint a világ Orbániában

Cseri László fotóművész barátunk több alkotásával találkozhatott már olvasónk cikkeink illusztrációjaként. A művész egyedi szemszögből, tele iróniával látja Orbánia drámai valóságát.