Juszt László: Habony 5 milliárdot, Garancsi 10 milliárdot tett zsebre kaszinó-osztalékból. Biztos, hogy a lángosokkal kell “élőben” elszámolni?

Ahogy manapság, úgy a múltban sem volt kifizetődő dolog felkerülni Juszt László célszemélyeinek listájára. Ha valaki, vagy valami beküzdi magát a névsorba, biztos lehet afelől, hogy az egykori televíziós mindig rajta tartja a szemét és azonnal reagál. Az év 22. hetében ezeket tartotta volna aktuális „megérdeklődni valónak” Orbán Viktor szokásos pénteki „interjúja” alkalmával….

Ha pöszögve, gyerekhangon kérdez az újságíró, válaszoltok?- kommentelték a Kormányinfó gyereknapi különszámát

Idén nem kellett volna sokat agyalni azon, hogy mit kérdeznének a gyerekek, a fiatalok az ország közszolgáitól, hiszen hét, mint hét elmondják a tüntetéseken csakúgy, mint ahogy megtennék, ha valamelyiküknek lenne vér a pucájában, hogy leüljön meghallgatni őket.

A jó kérdés többet elmond, mint a válasz – Juszt László kérdez, Orbán Viktor -feltehetően- ezen a héten sem ezekre válaszol…..

Ahogy manapság, úgy a múltban sem volt kifizetődő dolog felkerülni Juszt László célszemélyeinek listájára. Ha valaki, vagy valami beküzdi magát a névsorba, biztos lehet afelől, hogy az egykori televíziós mindig rajta tartja a szemét és azonnal reagál. Az év 20. hetében ezeket tartotta aktuális „megérdeklődni valónak” Orbán Viktor szokásos pénteki „interjúja” alkalmával….

Juszt László: heti „azt mondd meg, Viktor” – …és ami helyette elhangzott…

Ahogy manapság, úgy a múltban sem volt kifizetődő dolog felkerülni Juszt László célszemélyeinek listájára. Ha valaki, vagy valami beküzdi magát a névsorba, biztos lehet afelől, hogy az egykori televíziós mindig rajta tartja a szemét és azonnal reagál. Az év 18. hetében ezeket tartotta aktuális „megérdeklődni valónak”….

Juszt László: újabb hét, újabb kérdéssor – Folytatódik az „azt mondd meg, Viktor” – sorozat

Ahogy manapság, úgy a múltban sem volt kifizetődő dolog felkerülni Juszt László célszemélyeinek listájára. Ha valaki, vagy valami beküzdi magát a névsorba, biztos lehet afelől, hogy az egykori televíziós mindig rajta tartja a szemét és azonnal reagál. Csütörtök lévén itt a friss kérdéssor a pénteki Orbán-kinyilatkoztatást személyesen celebráló sajtómunkásnak.

Azt mondd meg, Viktor…. – Kérdések, amik mindannyiunkban motoszkálnak, de most Juszt László tette fel őket

„…mazochizmus van bennem, amiért rendre meghallgatom a miniszterelnök pénteki igehirdetéseit, s elszörnyedek a selejtes mikrofonállványok “kérdésein”, amelyek rendre úgy fejeződnek be, hogy “ugye miniszterelnök úr”? Úgy döntöttem, hogy mostantól néhány héten át segítem a munkájukat….” Ezen a héten már hétfőre összegyűlt egy csokorra való….