Légy az oka, hogy valaki hinni tudjon az emberi jóságban! – Ételosztással egybekötött Morzsaparti Debrecenben

Az Egy Morzsányi Szeretet Egyesület március utolsó előtti szombatján, március 18.-án, 11.00-12.30 között ismét vendégségbe hívja a debreceni Bocskai térre mindazokat a felebarátaikat, akiknek nem jutott hely az élet napos oldalán – írta szerkesztőségünknek Lipcsei Andrea, az egyesület vezetője. 

Még keresed az igazit? Akkor ezt neked üzenik a csillagok: itt a szerelem bevonzásának 4 törvénye!

Judith Orloff pszichiáter, a Kaliforniai Egyetem professzor-asszisztense több bestseller könyv szerzője. A szakembernek sikerült a tudományos eredményeket, módszereket ötvöznie a spirituális tanokkal, így hatékonyan képes segíteni a lelki problémákkal küzdő embereknek. Ahhoz, hogy rátaláljunk a számunkra tökéletes társra és a szerelemre, érdemes betartani az alábbi 4 törvényt.

Téged „közvéleménykutattak” mostanság? – Beindult a Vodafone-para

Amióta kitudódott, hogy a magyar kormány bevásárolta magát a Vodafone-ba, beindult a facebook-népének sajátos közvéleménykutatása arról, hogy ki, mit tapasztalt. Mint a kommentekből kiderült, bizonyíthatatlan ugyan az összefüggés, de sokakat kerestek meg szóban és/vagy írásban mostanság a cég fizetett kérdezői.

Hogy ne keringjen órákig tanácstalanul, mire megtalálja a szükséges szakellátást ….

Kivel ne esett volna meg, hogy „nyugalmi állapotban” pontosan tudja, mit kell tenni, ha baleset éri Őt, vagy a környezetében lévők valamelyikét és szakellátásra lenne szükség, de amikor beélesedik a helyzet, csak áll bambán és tanácstalanul.