Gábor György: ha Varga Judit nem csak addig olvasta volna a cikket, ameddig előfizetés nélkül lehetséges, számára is kiderült volna, hogy mit is ír a hogyishívják!

Varga Judit a múlt héten önmagát még csak Deák Ferencnek, a haza bölcsének a hivatali utódaként nevezte meg. Szerény maradt, beérte ennyivel. A karácsony közeledtével azonban előrébb lépett: most már a vallásszociológia klasszikusainak is a nyomába szegődött, s immár Émile Durkheim, Georg Simmel, Max Weber, Niklas Luhmann és Peter L. Berger hivatali utódának is előléptette magát.

Fenébe a drága műszerekkel, meg a sok orvossal, ápolóval! – Kásler szerint a magyar egészségügy alapja a kereszténység

Ha most ökölbe szorul a keze, jól teszi a végtagja! Kásler Miklós, aki szakmája szerint orvos, -nem beszélve arról, hogy az egészségügyért felelős nemzeti miniszter- ezért tisztában kell lennie a magyar egészségügy siralmas állapotával.

Hallott már a Mária kertekről? Ha nem, nem az Ön hibája! – A kereszténység nevében elvert a 160 millió esete

Hallott már a Mária kertekről? Ha nem, az nem csoda. A képen látható „kerteket” 20-20 millió forintból alkották kis nógrádi falvakban a “Mária út” gyalogos zarándokút mentén. Összesen 8 kert van elvileg, összesen 166 milliót vert el rá a kegyes elnevezésű Mária Út egyesület. Én két „kertet” látogattam meg, Kozárdon és Béren – számolt be Hadházy Ákos az aktuális korrupciógyanús esetről közösségi oldalán.