Kétfarkúék békemenete: “vidékről ingyenesen utazhattok a Békemenetre a fideszes buszokkal”! – A V.K. járványügyi innovációja mindegyikkel szemben: szoba-békemenet!

Menetelésből nem leszünk híján a hétvégén, reméljük békéből sem! Itt is felhívjuk a figyelmet az otthon helyben békemenetelés biztonságos mivoltára, amit ugyanúgy lehet OV-satyekban végezni, mint ellenzéki kitűzővel és kevésbé veszélyes Covid-ügyben, mint az Andrássy út bármelyik végében egymás nyakába lihegve tenni.

Tovább

Kétfarkúék éltek a lehetőséggel és megtámadták a kormány népszavazási kérdéseit!

Július végén hitelesítette a Nemzeti Választási Bizottság a kormány által gyermekvédelminek nevezett népszavazás kérdéseit. A határozat ellen 15 napon belül lehetett jogorvoslatot benyújtani, és mint hétfőn kiderült, hogy a Magyar Kétfarkú Kutya Párt élt is ezzel a lehetőséggel és négy kérdést megtámadott az ötből.

Tovább

ÁSZ: “az információk nyilvánossá tétele jogosulatlan adatkezelést valósít meg, ami veszélyezteti a jogállam működését…” – össztűz a Kétfarkúakra

Úgy tűnik, a Állami Számvevőszék maximálisan teljesíti a kormányakaratot és nem elégszik meg azzal, hogy megvonja a támogatást a Magyar Kétfarkú Kutya párttól, ennél jóval tovább megy.

Tovább

Tényleg ekkora para az a pár “tüntető sorosista hőzöngő”? – a Fidesz mindent bevet…..

Az év első hétvégéjére országos tüntetéssorozatot hirdettek a szakszervezetek az ellenzéki pártokkal és a civilekkel közösen. A “hatalmasság” mindent bevet azért, hogy az eddig pár hőzöngő sorosistának bélyegzettek nehogy legálisan az utcára mehessenek.

Tovább

Az orrszarvú agya ugyan kicsi, de politikai ambíciója nem hiányzik!

A bíróság nemrégiben úgy döntött, hogy a Kétfarkú Kutya Párt helyi szervezete nem sértette meg a Szentendre város címerében látható birka személyiségi jogait. A pártszervezetet az önkormányzat jelentette fel, miután az a logóján a bárány helyett egy kétfarkú kutyával használta a címert.

Tovább

Basky, az új közellenség – a magyar rendőrség nem tétlenkedik

“Basky kb .170 cm magas, sovány testalkatú, különös ismertetőjegye: nem ismerjük. Vagy lehet hogy ő az a csávó, akit múltkor hátulról láttunk, épp elmenni sörért, aztán nem jött vissza?” – írják közösségi oldalukon a Kétfarkú Kutyák, akiket ez ügyben megkereste a nemzet rendőrsége.

Tovább

Felcsúton a helyzet változatlan – agyamentségből jeles!

Az megvan, hogy Felcsúton – ahogy szerte az országban – az utak minősége finoman szólva sem kielégítő. A Kétfarkú Kutya párt aktivistái a faluban betömtek párat, mire az önkormányzat dörgedelmes határozatban követeli, hogy szedjék ki a tömőanyagot. Az aszfalt is lehet liberális?

Tovább

2018 Magyarországán a viccpárt a komolyan vehető ellenzéki erő

Le a kalappal a Kétfarkú Kutya Párt aktivistái előtt, akik a tomboló hőség ellenére, nem azon munkálkodnak közpénzből finanszírozva, hogy miként titkosítsák 69 évre, hogy merre nyaralnak, hanem bringautat betonoznak, ha kell a tulajdonosának, ha nem.

Tovább