Így zárták le csütörtökön a tüntetők az Erzsébet hidat! Videón minden mozzanat…..

Csütörtökön sem maradunk tüntetés nélkül: délután fél 6-ra hirdetett újabb demonstrációt a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, hogy a Parlament által kedden elfogadott kata-törvény, illetve a rezsiköltségek rengeteg embert érintő emelése ellen tiltakozzanak.

Read more

A Kétfarkús Kovács Gergely indulna Jobbik-elnöknek és van ötlete győzelme esetére!

A Kétfarkú Kutya Párt társelnöke a Jobbikon kívül arról is beszélt, milyen hibákat vétettek a kampány alatt, mi a tervük a két év múlva esedékes önkormányzati választáson. A Harcosok Klubja vendége Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt társelnöke volt.

Read more

Kétfarkúék békemenete: “vidékről ingyenesen utazhattok a Békemenetre a fideszes buszokkal”! – A V.K. járványügyi innovációja mindegyikkel szemben: szoba-békemenet!

Menetelésből nem leszünk híján a hétvégén, reméljük békéből sem! Itt is felhívjuk a figyelmet az otthon helyben békemenetelés biztonságos mivoltára, amit ugyanúgy lehet OV-satyekban végezni, mint ellenzéki kitűzővel és kevésbé veszélyes Covid-ügyben, mint az Andrássy út bármelyik végében egymás nyakába lihegve tenni.

Read more

Kétfarkúék éltek a lehetőséggel és megtámadták a kormány népszavazási kérdéseit!

Július végén hitelesítette a Nemzeti Választási Bizottság a kormány által gyermekvédelminek nevezett népszavazás kérdéseit. A határozat ellen 15 napon belül lehetett jogorvoslatot benyújtani, és mint hétfőn kiderült, hogy a Magyar Kétfarkú Kutya Párt élt is ezzel a lehetőséggel és négy kérdést megtámadott az ötből.

Read more