Srácok, döntsétek el, hogy a finnek a rokonaink, vagy a kipcsakok!

Szijjártó Péter Abu-Dzabiból -ahová „az Egyesült Arab Emirátusok energiaminisztere hívott meg, hiszen a magyar környezetvédelmi és energiahatékonysági törekvésekről már szinte mindenhol hallottak”- izent közösségi oldalán, hogy „Finnországot és Magyarországot nemcsak a finnugor rokonság köti össze…”. Most akkor a törökök, a hunok, a kipcsakok úgy általában a távoli tesók, vagy marad a finnugor cucc? Hogy a szkíta eredetről ne is beszéljek….

A kipcsak vér kötelez! Orbán nagy haverja, -nem az, a másik, vagy a sokadik- Nazarbajev bajban van, most mutasd meg vér a véréből….!

Tudom, 2019 nem ma volt, meg annyi minden „na, ez már biztosan nem történhet meg” esett meg mégis, de emlékeznek még Orbán miniszterelnök Türk Tanácsban ellőtt beszédére? Íme egy részlet: „…a jelenlévők közül nem mindenki tudja, de Magyarországon vannak kipcsakok. Sok magyarban van kipcsak vér. Ezeknek van önkormányzatuk. És Nazarbajev elnök úr a mindenkori elnöke a magyar kipcsak törzseknek is. És minden évben küldünk is neki üzenetet, amikor a kipcsakok éves gyűlése van Magyarországon….”

A kormány eredményes tárgyalásokat folytatott, és fegyverszünetet kötött a koronavírus delta variánsának katonai szárnyával – (Álhírtudósítónk és a Kipcsak Távirati Iroda jelenti)

Amint arról több hírportál is beszámolt az MTI jelentése alapján, „A kormány sikeres magyar oltási programjának és a járvány elleni hatékony védekezésnek köszönhetően Magyarország az elmúlt hetekben több nagyszabású és sikeres eseményt is rendezhetett, amelyeken több százezer látogató vett részt,“- (s amelyeknek a nemzet hangulata, alkotóképességének további kibontakozása szempontjából kivételes jelentősége volt és lesz.)

Idejönnek a kipcsak stadionok megszentelt földjére, térdelgetnek, meg nyafognak néhány vállból indítható söröspohár miatt

Idejönnek a kipcsak stadionok megszentelt földjére, térdelgetnek, meg nyafognak néhány vállból indítható söröspohár miatt. Nem utcakő volt. Papír, öcsém! Papírpohár! Meg alig lötyögött az alján a sör. És épp csak súrolta. Akkor meg? Mi a picsogás tárgya? Ez a kultúránk. 0:4. Oszt?

Öreg kipcsak vagyok, rengeteg mindent láttam….

Tudom, Rejtő is megírta, nem kérdezgetjük, ki, honnan jött, vagy hova tart. Rendben. Mindenki onnan jön, ahonnan akar, vagy ahonnan kiengedik. Nincs vele bajom. Ráadásul, van, aki gyárilag ketyós, van aki szétitta az agyát, meg azon kevesek, akiknek a hatalom vette el az eszét. Eddig stimmt. „Az öreg kipcsak…”

Varga Zoltán: a Kedves Vezető szerda esti performansza valójában április elsejére készült tréfa?

Nem lehetne, (ha nagyon muszáj) engem mégis valami normális, vagy legalább nyomokban annak tűnő gazemberek rabolnának ki? Please. Ez annyira gáz. Vagy a Kedves Vezető még számomra is hátborzongató tegnap esti performansza, mentális földbeállása, valójában április elsejére készült hülye tréfa, csak a nagyszerű Üzbég–Magyar Burgonyakutató Központ – Öcsém!

Kipcsak vezért nem lehet kirúgni, kipcsak vezér magától esik pofára!

Nincs mese! A Kedves Vezetőt (vezért) megsütötte a nap, nyilvánvalóan megőrült, vagy, valami egyéb más kórság, nyavalya hatalmasodik el egyre az elméjén. Nem tudhatom, mert elmekórtani állapota legalább annyira hétpecsétes titok, mint a dubajozó, Maldív-szigetekre járó nemkormányzati-kormányzati repcsi útjai.