A Fidesz rárepült egy Telekom-kitelepülésre, vagy fordítva: a telefoncég beszállt a kormánykampányba?

Muszáj minden lehetőséget kihasználni minden fidesz-politikusnak, amikor “családközelbe” -mármint nem a sajátjukéban hanem a választópolgárokéba- kerülhetnek, hiszen csak nem hagyhatják azt a temérdek pénzt elúszni, amit a magyar famíliák “jó helyzetbe hozása” érdekében hirdettek kiosztásra. Közeleg a választás, ahhoz, hogy “beégjen” a fejekbe, hogy kik a “jók”, gyakran eszükbe kell juttatni. Egy ilyennek lehettek tanúi a kisvárdai Tompos úti lakótelep kisgyerekesei, de volt egy kis bökkenő….

Tovább

Emlékeznek még a lórehab-ötletre? 2.200 közmilliót már benyelt és lehet, hogy most tényleg megépül!

Kásler Miklóstól tudjuk, hogy a ló nemzetünk alapja – különben hogy tudnánk hátrafelé nyilazni? “A ló hagyományőrzés egyik kulcsa, a ló szimbolikus a magyarság történetében és kultúrájában, tenyésztésük nélkül nem alakulhatott volna ki a magyarok életmódja, életformája, nem tudtak volna eljutni a Kárpát-medencébe, és nem tudták volna területüket megtartani évszázadokon keresztül.”

Tovább

Intelem focifeleségeknek Kisvárdán: a focista ne érezze jól magát otthon a gyerekével, meg a családjával, hanem pihenjen

Be kell vallanom, soha nem sportoltam komolyan és a gyerekeimet sem vettem rá ilyesmire. Tudnak síelni, korcsolyázni, biciklizni, teniszezni, focizni, de mindezt műkedvelő szinten, amíg jól érzik magukat benne. Igen, én ilyen liberálisra vettem a nevelés-figurát és mivel már felnőttnek számít mindhárom sarj, úgy látom, jól tettem. Persze, ez relatív, megengedem, hogy másoknak más a véleményük. Mondhatnánk, hogy szabad országban szabad a választás, de….

Tovább