Még mindig KATA-sok, figyelem! Újabb változás!

Miután a kormány július 10-én derült égből villámcsapásként benyújtotta, majd egy nap alatt a kétharmados többséggel meg is szavaztatta a kisadózó vállalkozók tételes adójának -KATA- új szabályait, mintegy 450 ezer vállalkozó számára vált nyilvánvalóvá, hogy újra kell gondolnia teljes működését.

Read more

Újabb bőr lehúzva Orbán “Trump jó haver”-projektjéről!

Csütörtök reggel kezdődött a CPAC Hungary konferencia a budapesti Bálna Rendezvényközpontban. Az amerikai jobboldal éves szuperkonferenciájának kétnapos magyar mini kiadásának közönségét egy Donald Trump videóüzenettel lepték meg a gondos szervezők.

Read more

Itt az újabb kormány-felháborodnivaló: Szijjártó nem kívánatos a tallini konferencián!

Bizony az úgy van, hogy ami működik hazai használatra, abba beletörhet a bicska, ha olyanok hallják, akik nincsenek kiszolgáltatva és nem félnek a Magyarországon regnáló 2/3-tól. Ebbe szaladt bele pénteken Szijjártó Péter, a hős külügyér.

Read more

Orbán a Hősök terén elcsípheti Őszentségét -ha akarja, ha nem- egy kézfogásra!

Az egyházfő iraki útjáról hazafelé tartva jelentette be, hogy ősszel jön Magyarországra az eucharisztikus kongresszus zárómiséjére. Vagyis eleve arról volt szó, hogy Őszentsége nem állami, protokolláris látogatásra érkezik, hanem a katolikus egyháznak erre a rendezvényére. Örüljünk annak, hogy eljön a pápa erre a szép ünnepre – mondta Beer Miklós nyugalmazott váci megyéspüspök a Klubrádió kérdésére.

Read more

Dr. Novák Hunor: új információk a vakcinákról – külföldi továbbképzésemről

Novák doktor -mint írja közösségi oldalán- néhány napja egy angliai online továbbképzésen vett részt, ahol Ausztráliától Anglián át neves szakértők adtak elő COVID-témában. Néhány fontos információt “továbbképzés jelleggel” megosztott, amit változtatás nélkül közlünk.

Read more