Az átkosban filléres, manapság párezer forintos finomságok tárháza, avagy enni kell…. 2.

Sokunokás nagyiként ünnep, ha a temérdek “kölköm kölke” nálunk van, ami persze magában foglalja, hogy gyakran megéhezik a siserehad. Ilyenkor jól jön a “messzeföldön híres” lelemény és a néha meghökkentő ötlet-hegy, amit megfűszerez az otthon már alig ismert “ételillat”, amit a korosztályom minden nap érezhetett, amikor hazament a suliból. Gyerekeink “ételszagnak” hívják és igyekeznek kerülni a szebbnél szebb konyháik főzéssel történő koszolását. jöjjenek a filléres fincsaságok!

Read more

Nix átadatlanság! Kövér házelnök egy konyha és egy sütőház avatón a szentmisét követően buzdított Fideszre-szavazásra

Kövér László nem hagy „az út szélén” egyetlen közpénzből elkészült, megújított építményt sem átadatlanul. Így tett a Nemzeti Kastély- és Nemzeti Várprogram részeként újjászülető füzéri vár esetében is, aminek a felújítása 2026-ra, a Szent Korona várban történt elhelyezésének 500. évfordulójára készül el. A vár konyháját és sütőházát a kampány részeként szombaton késznek nyilvánította és megfelelő szavazás esetére a befejezést beígérve időkapszulát helyezett el.

Read more

Deutsch állatszállítmányozási szakember lement kutyába – Ez tényleg vér ciki!

Értem én, hogy kampányidőszak van és azzal is tisztában vagyok, hogy ilyenkor van itt az ideje keresni a csomót a kákán, de azért van egy szint, ami alá azért nem érdemes menni, mert a felfokozott hangulatnak egyszer vége van és akkor is ki kell menni az utcára, ahol tök ciki, ha úgy súgnak össze a delikvens háta mögött, hogy „tudod, Ő az, aki….” és ezután nem magasztaló emlék kerül szóba! Deutsch Tamást nem érdekli, Ő rezzenéstelen arccal hozza magát őrült helyzetekbe.

Read more

Márton-napi ebéd Lázár Jánossal – „jó, hogy nem vagyok miniszter…”

Lázár János újabb főzőműsorral jelentkezett. A választási kampánya idején is bepillantást engedett a konyhájukba, akkor is főleg kotnyeleskedett, mostanra sem változott a felállás. Felesége csodálatos ebédet rittyentett a családnak, fia kis alákérdezésre, de ötösre felelt. Kutya, cica nem volt…..

Read more

Pin It on Pinterest