Megdőlt a kordon-mese: papír van róla: a Készenléti Rendőrség zárta le „védett személyek biztonsága érdekében”

A kormány-kommunikátorok „sánta kutya” esete a Karmelita köré felhúzott kordon-ügyben: pár nap alatt bizonyíthatóan kiderült, hogy az „építési terület”-szöveg hazugság. Mégis, miért van szükség ilyen átlátszó hülyítésre? Feltehetően azért, mert a „nép” nem lázong, ha átverik és az a pát -száz, ezer, tízezer- vuduzott, aki ezzel felhergelhető, az tiszta haszon, addig sem az üres-zseb problémakörrel foglalkozik…..

Kakukktojás-tudorok, figyelem: ez csukott szemmel is egy(ner)szerűen megoldható

Azt mondanom sem kell, hogy a „kakukktojás-kereső” játék alapszabálya, hogy a felkínált képek közül ki kell választani azt az egyet, ami merőben eltér a többitől. Az csak hab a tortán, ha azt is megfejti a delikvens, hogy mi a különbözőség tárgya. Esetünkben egyik sem igényel hosszas elvont gondolkodást, hiszen egyszerű, mint a faék….

Jogszerűtlen volt a kordonbontó kordona – mondta ki a bíróság. No nem most, nem ilyen gyorsak, hanem 2020 decemberében

Az eset, amiről a Fővárosi Törvényszék megerősítette: az intézkedés szükségtelen és aránytalan volt, ráadásul az újságírók véleménynyilvánításhoz való jogát is csorbította, 2020 decemberében történt, amikor az újságírók a kormányülésre érkező kormánytagokat kérdezték volna a Szájer-ügyről, de a kordon „közbelépett”.

Fónagy János a Momentum-elnöknek: jajj, de szorgalmas vagy. Ahelyett, hogy kapálnál b@szd meg….

Fónagy János, akit azért fizetünk, mint közszolga, mert jelenleg Ő a Gazdaságfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára, azzal indokolta minősíthetetlen stílusát, hogy „én egy öreg, modortalan ember vagyok, én káromkodok”. Mondta mindezt úgy, hogy pontosan tudta, szavait rögzíti a Telex kamerája, vagyis abban bízott, -és nem alaptalanul sajnos- hogy a Fidesz-tábort nem háborítja fel sem a stílus, sem a tartalom.

A Hadházy képviselő kordont bontott Orbán-körül, aminek helyét humánerőként a rendőrsorfal vette át

Még jó, hogy a rendőr „nem bontható”, így volt aki átvegye a kordonok helyét, amit a Momentum teljes parlamenti frakciója és Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő kedd reggel eltávolított az Orbán Viktor irodájául szolgáló egykori Karmelita kolostor körül.