Friss kormánybejelentések – indul a rendkívüli kormányinfó!

Ismét Kormányinfót tart Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő. Kedden kormányülést tartottak, ahol az infláció, energiaválság és a brüsszeli szankciók voltak terítéken. Gyulyásék beszámolnak a kormánydöntésekről, mindenki az újabb élelmiszerek árstopjára vár, arra, hogy a rezsi, az üzemanyag, a kamatok és az alapvető élelmiszerek árának befagyasztása után a kormány újabb termékeknél vezethet be hatósági árat.

Rendkívüli -mondják- kormányinfó élőben!

A szokásos csütörtöki helyett szombaton tart Kormányinfót Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Gulyás mellett rendszeresen feltűnik Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő is, és ez most szombaton sem lesz másképp – adta hírül a Kormányzati Tájékoztatási Központ. Meghívójukat azonban kiegészítették azzal az információval, hogy a bejelentéseket Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszterrel közösen teszik majd meg.

Kormányinfó – A „nagy bejelentés” élőben

Orbán Viktor szerdán tett közzé bejegyzést arról, hogy kormányülést tartottak. A posztot követően Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő azt írta, hogy csütörtökön délután 13 órától – Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterrel együtt – Kormányinfót tartanak. Íme a beharangozott „napi fontos” élőben!

Kormányinfó: őszi szünet sztornírozva, helyette gigahosszú téli szünet a suliban és az állami intézményekben – Élőben!

A tegnapi kormányülésen a korány megtárgyalta és döntött is a nemzeti konzultáció elindításáról. Mindenki látja, hogy Európa ma egyedülállóan nehéz helyzetben van, a háború és a szankciók miatt megugrottak az árak, az emberek szankciós felárat kénytelenek fizetni – mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón.

Kormányinfó: a tűzijáték nem az utolsó, hanem az utolsó utáni csepp volt a pohárban és más kormány-finomságok…..

Vége a tippelésnek, Gulyás Gergely belecsapott a kormányinfó-lecsóba. Íme! Orbán Viktor -úgy tűnik- nem adja a nevét az alábbiakhoz, helyettesére hagyja a „megtiszteltetést.”