Kovács Gábor a Nemzeti Filmintézet abszurd, megalázó, a magyar filmszakmát szembeköpő döntéséről….

Ahogy arról beszámoltunk, Rákay és a skacok a Most vagy soha! című “grandiózus történelmi kalandfilmjére, ami a márciusi ifjak sorsfordító napjáról szól”, a Nemzeti Filmintézet (NFI) 4.500 millió közforintot ítélt oda, melyből 2 milliárd forint egyedi kormányhatározat alapján nyújtott támogatás Petőfi Sándor születésének 200. évfordulójához kapcsolódva. Kovács Gábor producer véleményezte a fentieket….

Read more

Amikor a megfelelési kényszer felülírja a ‘téri fifikát’ …. – Kálomista kérése volt, hogy az ElkXrtuk-at márciusban láthassa a nagyérdemű a TV2-ön

Tényleg nem a választásokra készült az első magyar politikai kampányfilm… amikor a megfelelési kényszer felülírja a ‘téri fifikát’ – fűzte hozzá Kovács Gábor producer a hírhez, miszerint a Gyurcsány-film televíziós premierje a választások előtt egy hónappal lesz.

Read more

Az Üvegtigris producere a Gyurcsány-filmről: ez a produceri szakma lejáratása!

Kovács Gábor, a Fehér tenyér, a Bár, az Üvegtigris trilógia producere szerin az elmúlt harminc évben sikerült megúszni a kurzusfilmeket, de Kálomista filmje a 2006-os eseményekről az lesz. Szerinte a rendszerváltás óta ez az első olyan produkció, ami egyértelműen politikai szándékkal készül.

Read more

Pin It on Pinterest